НТКУ та НРКУ транслюватимуть у прямому ефірі фінал національного відбору на «Євробачення-2014»

НТКУ та НРКУ транслюватимуть у прямому ефірі фінал національного відбору на «Євробачення-2014»

20 Грудня 2013
12674
20 Грудня 2013
16:32

НТКУ та НРКУ транслюватимуть у прямому ефірі фінал національного відбору на «Євробачення-2014»

12674
НТКУ та НРКУ транслюватимуть у прямому ефірі фінал національного відбору на «Євробачення-2014»
НТКУ та НРКУ транслюватимуть у прямому ефірі фінал національного відбору на «Євробачення-2014»

У суботу, 21 грудня, о 12:15 відбудеться фінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2014». Український фінал у прямому ефірі транслюватимуть одразу Національна телекомпанія України та Національна радіокомпанія України. Про це йдеться в повідомленнях мовників.

 

Національний відбір транслюватиметься на Українському радіо вперше. Журналістами НРКУ Оленою Зелінченко і Валерієм Кириченко, які мають багаторічний досвід висвітлення подій, пов'язаних із «Євробаченням», телетрансляцію буде адаптовано під радіоефір.

 

У радіоверсії національний відбір отримав назву «Євробачення: Хто наступний?» він розпочнеться раніше, ніж телевізійний ефір, у суботу о 12:05 і закінчиться на півгодини пізніше - о 15.00. Трансляція радіо шоу «Євробачення: Хто наступний?» відбуватиметься в ефірі другого каналу Національного радіо - радіо «Промінь» (Київ, 105 ФМ).

 

Окрім виступу усіх 20 претендентів та процедури голосування в ефірі радіо «Промінь» слухачів також почують ексклюзивні інтерв'ю із учасниками цьогорічного відбору, представниками України на Євробаченні минулих років і не лише. Також наприкінці радіошоу «Євробачення: Хто наступний?» на слухачів чекатиме спеціальний хіт-парад із 10 найуспішніших пісень українських учасників на «Євробаченні».

 

Телевізійна трансляція розпочнеться о 12:15 у прямому ефірі Першого національного і триватиме до 14:25. Шоу вестимуть Тімур Мірошниченко і Тетяна Терехова.

 

Участь у фіналі національного відбору візьмуть 20 учасників, які позмагаються за право представляти Україну на міжнародному конкурсі у травні 2014 року в Данії. Учасники виходитимуть на сцену відповідно до свого порядкового номера.

 

Представника України на 59-му міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» оберуть змішаним голосуванням журі й телеглядачів.

 

Спеціальними гостями фіналу національного відбору будуть Матіас, Злата Оґнєвіч та Камалія. Також для гостей фіналу, глядачів і слухачів заспіває представниця України на «Дитячому Євробаченні - 2013» Софія Тарасова, яка на цьогорічному конкурсі в Києві стала срібним призером.

 

Нагадуємо імена та порядкові номери фіналістів:

 

1 - дует «Анна-Марія» - 5 Stars Hotel

2 - Роман Полонський - Wanted Dead Or Alive

3 - Uli Rud - «Цветок»

4 - Марієтта - It's My Live

5 - Стас Шурінс - Why

6 - Анатолій Шпарьов - Waiting For You

7 - Наталя Валевська - Love Makes You Beautiful

8 - Ліза Вассабі - No Fear

9 - Володимир Ткаченко - «Бути там, де ти»

10 - Шаніс - «Моя душа»

11 - Вікторія Петрик - Love Is Lord

12 - Євген Літвінкович - «Стрелянная птица»

13 - гурт «НеАнгели» - Courageous

14 - Ілларія - I'm Alive

15 - Таня Ширко - Let Go

16 - Таня Берк - Believe Mе

17 - Марія Яремчук - Tick-Tock

18 - Віктор Романченко - «На краю пропасти»

19 - Анна Ходоровська - «Если есть любовь»

20 - Денис Любімов - Love

 

Проголосувати можна за допомогою sms-повідомлення з кодом від 01 до 20 відповідно до номера учасника на короткий номер 701*. Глядачі мають право віддати свій голос тільки за одного учасника відбору на власний розсуд. Кількість зарахованих голосів з кожного номера телефону - не більше одного.

 

Старт голосування та його завершення під час прямого ефіру оголосять ведучі.

 

Переможницею стає пісня, що дістала найбільшу кількість балів на основі комбінованого підрахунку результатів голосування журі та інтерактивного голосування телеглядачів (sms). У разі, якщо дві чи більше пісень наберуть однакову кількість балів телеглядачів та журі, переможцем буде та пісня, що дістала найбільшу кількість балів від журі.

 

* Для повнолітніх абонентів національних GSM операторів. Вартість одного sms-повідомлення на номер 701 - 3.80 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ. Тех. підтримка ТОВ «Клуб Левел 4х4», т.(056) 735 77 77.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12674
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду