На Першому національному сьогодні два випуски новин

На Першому національному сьогодні два випуски новин

8 Грудня 2013
16192
8 Грудня 2013
10:53

На Першому національному сьогодні два випуски новин

16192
В ефірі каналу - телемарафон і коментарі предстаників влади
На Першому національному сьогодні два випуски новин
На Першому національному сьогодні два випуски новин

Перший національний сьогодні продовжує транслювати телемарафон «Відкрита студія» за участю представників владиі політиків. Тим часом на Майдані Незалежності збираються учасники Народного віче.

 

У програмі Першого коментарі міністрів і депутатів («З перших вуст») і такі проекти як  «Уряд на зв`язку з громадянами», «Про головне».

 

Об 11:15 має розпочатися включеня з Кабінету міністрів. О16:15 та о 17:15 - трансляції прес-конференції Діючого голови ОБСЄ, Міністра закордонних справ України Л.О.Кожари за участі Генерального секретаря ОБСЄ Л. Дзаньє та третього пленарного засідання ОБСЄ.

 

Другий день поспіль Перший національний подає в ефірі інтерв`ю з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком (20:35).

 

Щодо випусків новин, то о 9-тій  глядачам запропонували «Підсумки дня», а о 21:00 - «Підсумки тижня».

 

Напередодні, 7 грудня, ефір каналу було присвячено телемарафону, коментарям представників влади і окремим програмам. 

 

Як писала  «Детектор медіа», починаючи з 20-ї години 6-го грудня представники «Беркута» і міліція посилено охороняють телецентр. Сюди прибули два автобуси та один мікроавтобус із працівниками спецпідрозділу «Беркут», а також три машини і один автобус міліції. Відділ зв`язків з громадськістю ГУМВС України в Києві заявила, що «Беркут» і міліцію до прохідної телевежі направили після заяв учасників вчорашнього мітингу біля Шевченківського райсуду Києва про наміри блокувати роботу київського телецентру. 

 
Колишній Президент Національної телекомпанії України (2005), представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків вважає, що посилена телецентру у Києві може свідчити про те, що президент Віктор Янукович «хоче перекрити всі інформаційні потоки і створити потрібну йому інформаційну картину під підписання Декларації про зобов'язання вступити у Митний Союз».

 

Троє журналістів Першого національго звільнилися, заявивши про незгоду з редакційною політикою каналу. 

 

Нагадаємо, напередодні учасники євромайдану пікетували телевежу, закликаючи журналістів до об`єктивностч та вигукуючи «Говоріть правду!», «Стоп цензурі!».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://wikimapia.org

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду