ТСН та УНІАН проведуть круглий стіл «План дій для країни». За учасників можна проголосувати на сайті ТСН.ua

ТСН та УНІАН проведуть круглий стіл «План дій для країни». За учасників можна проголосувати на сайті ТСН.ua

6 Грудня 2013
20976
6 Грудня 2013
21:52

ТСН та УНІАН проведуть круглий стіл «План дій для країни». За учасників можна проголосувати на сайті ТСН.ua

20976
ТСН та УНІАН проведуть круглий стіл «План дій для країни». За учасників можна проголосувати на сайті ТСН.ua
ТСН та УНІАН проведуть круглий стіл «План дій для країни». За учасників можна проголосувати на сайті ТСН.ua
Телевізійна служба новин та інформаційне агентство УНІАН організовують круглий стіл «План дій для країни». 

 

Організатори круглого столу планують запросити, як повідомляє прес-служба каналу «1+1», «найшанованіших людей нашої країни», які б могли запропонувати ідеї «щодо пошуку шляхів виходу із ситуації, яка склалась в державі».

 

На сайті ТСН.Ua розміщено прізвища тридцяти відомих всій країні людей, серед яких організатори пропонують всім бажаючим шляхом голосування обрати 15 особистостей, яких би вони хотіли бачити учасниками цієї дискусії. «Поділіться своїм вибором з друзями в соціальних мережах, нехай кожен обере того, кому можна довірити суспільні інтереси» - закликають організатори.

 

В списку «немає політиків – але є представники церкви, місцевих громад, визначні лікарі, науковці, письменники, спортсмени тощо – саме ті люди, якими може пишатися наша країна. Ми віримо в те, що саме в такому діалозі наше суспільство отримає план дій, який не зможуть проігнорувати наші політики», - йдеться в повідомленні.

 

За результатами голосування ТСН запросить 15 найбільш шанованих представників країни на круглий стіл.

 

І гарантує показати процес та результат переговорів в ефірі «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20976
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знавцеві
3814 дн. тому
Ви б не розбризкували так ненавість, що з вас так і пре. Це не майдан 2004- тут злості більше- он навіть гуманітарку для майданівців крадуть. Що стрілянини захотіли? Тоді вже точно нікого не зупиниш. Нехай журналісти розум проявляють і толерантність - а то учора з Катеринчуком натовп не занючи ситуаціїї у ефірії козу по каналах фодив чим вкликав і сміх і обурення. а щодо цього заходу - то це профанація чистої води.
Оксана
3814 дн. тому
Я ЗА ДОСРОЧНЫЕ ВЫБОРЫ {CENSORED}! Кажется власть забыла основы государства и права - не мы для них, а ОНИ для НАС! Мы их выбрали (наняли на работу) и платим им МЫ за РАБОТУ зарплату!!! Если РАБОТА сделана ПЛОХО или вообще не сделана -УВОЛИТЬ ЗА НЕСООТВЕТСТВИЕ ЗАНИМАЕМОЙ ДОЛЖНОСТИ!!! ЖЛОБЫ нам НЕ НУЖНЫ!!! МЫ НЕ ЛОХИ!!! И Я ХОЧУ, ЧТОБЫ ОНИ ОБ ЭТОМ ЗНАЛИ!
журналист
3815 дн. тому
таки, да... смешать в один "коктейль" блестящих ученых и попсовых тусовщиков - очень в духе времени и в стиле угробленного канала...
Знавець
3815 дн. тому
ВСІ НА БОРОТЬБУ З МАРОДЕРСЬКИМ РЕЖИМОМ! Журналісти, не бойкотувати!!! Не тікати з телеканалів! А брати участь у провладних заходах і ЗРИВАТИ їх усіма доступними засобами. Заявити у прямому ефірі про свою громадянську позицію. Прийти на пресуху Захарченка, Азарова, Януковича і солідарно скандувати. Або встати і аплодувати. Безперервно. Нахабно. Робити те, чого вони не чекають, що їх збентежить, що виведе з рівноваги. У НИХ ЗЕМЛЯ МАЄ ГОРІТИ ПІД НОГАМИ! Вони мають бачити в очах ненависть і презирство. У них мають сіпатися повіки і дрижати кінцівки. Вони повинні погано спати вночі і погано їсти вдень. Вони мають боятися журналістів зокрема та уникати українців взагалі. Журналісти, вам та всій Україні оголошено війну. Не будьте соплежуями та тєрпілами! НАЦІОНАЛЬНА МОБІЛІЗАЦІЯ!
ОТ ТСН. ПРОФАНАЦИЯ или ПРОВОКАЦИЯ?
3815 дн. тому
А кто аффтор этого карколомного списка "найшанованіших людей країни"????? Аффтору- к психиатру! Это кто же определит дальнейший путь Украины? Вовчик Зеленский? Лиля Пустовит?? Лиля Подкопаева?????? И рядом- Любомир Гузар, Мирослав Попович... Это ко же поставил между Гузаром и Зеленским ЗАПЯТУЮ, а? Кто поставил в один список с Линой Костенко - Подкопаеву??? Рак мозга.... Вот пишу и думаю- а может все проще? Чистой воды - провокация. Превратить все в фарс. В галимый фарс, где кухарки рассуждают куда идти стране. Все по-домашнему так. Подкопаеву с Пустовит- в президиум!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду