Газета «Взгляд» від імені Яценюка закликала не ходити на Майдан через дощ

24 Листопада 2013
12369
24 Листопада 2013
15:01

Газета «Взгляд» від імені Яценюка закликала не ходити на Майдан через дощ

12369
Газета «Взгляд» від імені Яценюка закликала не ходити на Майдан через дощ

Сайт газети «Взгляд», яка пов'язана із першим віце-прем'єр-міністром Сергієм Арбузовим, поширює начебто від імені Арсенія Яценюка фальшиві заклики не виходити на «Євромайдан», зазначає «Українська правда».

 

Як повідомили у прес-службі «Батьківщини», «автори псевдозаяви нібито від Арсенія Яценюка вигадали в якості мотивації до відмови виходу на Майдан дощову погоду у столиці». «Про те, що новина і цитати Арсенія Яценюка просто «взяті зі стелі», свідчить те, що в цьому матеріалі не вказано ні місця, ні часу, коли така заява нібито була зроблена», - додають представники «Батьківщини».

 

«Такої заяви (Яценюка) не існує. Це дешевий дезінформаційний трюк проурядового видання свідчить лише про страх влади перед Майданом», - наголошують у прес-службі «Батьківщини».

 

Раніше у виданні «Взгляд» з'явилася публікація такого змісту: «Власти Киева не дают разрешение на установку на Майдане Независимости малых архитектурных форм (в том числе палаток, киосков и навесов), ... в условиях неблагоприятной погоды, которая сегодня установилась в украинской столице, проведение протестных акций сопряжено с угрозой массовых переохлаждений. Об этом сообщил лидер фракции «Батьківщина» Арсений Яценюк, призывая украинцев, имеющих проблемы со здоровьем, отложить свою поездку на Майдан, по крайней мере, до окончания дождя».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду