«Легенди шансону» і «Жорстокий спорт» стартують на НТН наступного тижня

«Легенди шансону» і «Жорстокий спорт» стартують на НТН наступного тижня

27 Вересня 2013
14570
27 Вересня 2013
13:45

«Легенди шансону» і «Жорстокий спорт» стартують на НТН наступного тижня

14570
«Легенди шансону» і «Жорстокий спорт» стартують на НТН наступного тижня
«Легенди шансону» і «Жорстокий спорт» стартують на НТН наступного тижня

Прем'єра документальних циклів телеканалу НТН «Легенди шансону» та «Жорстокий спорт» відбудеться наступного тижня. 5 жовтня стартують «Легенди шансону», 6 жовтня - «Жорстокий спорт». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор каналу Олександр Мельничук.

 

«Легенди шансону» виходитимуть в ефір по суботах о 18:00.

 

Проект «Легенди шансону» пан Мельничук називає одним з ключових у новому сезоні. «Це не стільки розповідь про зірок, скільки про історії їхніх пісень. Ми з подивом відкрили для себе пласт, який практично невідомий. Усі знають співаків, усі знають ситуації, в які вони потрапляли - аварії, сутички з міліцією. А сама історії виникнення пісень, як правило, залишається за кадром», - розповів керівник НТН.

 

Зйомки «Легенд шансону» відбуваються в Москві. Керівник і сценарист - Олександр Преподобний. НТН співпрацює з радіо «Шансон» щодо цього проекту в пошуку героїв, підборі репертуару та в промотуванні.

 

НТН планує продовжити виробництво «Легенд шансону» і в зимовому сезоні, а також «з його допомогою вирішити проблему Нового року». «Як мінімум на основі того матеріалу, який ми отримуємо, ми зробимо якийсь новорічний проект», - повідомив пан Мельничук.

 

«Жорстокий спорт» виходитиме в ефір по неділях.

 

«Це спорт з точки зору тренувань, травм, особливостей побуту і життєвого графіку, який доводиться витримувати спортсменам. Це той відбиток, який спорт накладає на людину. Зворотний бік, якого не видно на змаганнях», - розповів пан Мельничук.

 

У програмі розповідатимуть про абсолютно різні види спорту - і футбол, і гімнастику, і фігурне катання, і єдиноборства, і бокс. «Будь-який спорт вимагає віддачі від людини, навіть хореографія. Але це розповідь не про кров, не про жорстокість, не трешняк якийсь. Це дуже людяна історія про людей. Наприклад, про дівчат-фігуристок, маленьких, тендітних, які падають, ламаються, але після дуже тяжких травм піднімаються і витирають сльози», - пояснив керівник НТН.

 

На зйомках циклу задіяна високошвидкісна камера. Про «жорстокий спорт» розповідають багато експертів - спортсмени, тренери, спортивні медики. Автор ідеї та сценарист проекту - Костянтин Ковригін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14570
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду