Шаткие ценности

27 Лютого 2007
6908
27 Лютого 2007
12:02

Шаткие ценности

6908
Наталья Мосейчук из ранга исключительной телеведущей, защищающей гражданские ценности, переходит в ранг тиража.
Шаткие ценности

На днях я неожиданно наткнулась на рекламный ролик пасты Colgate и пережила легкий шок. Предлагала этот продукт гигиены телеведущая Наталья Мосейчук. Она улыбалась и проникновенно объясняла преимущества этой пасты. Словом, была так же мила по отношению к публике, как в кадрах 5-го канала в период оранжевых событий.

Наталья говорила: «Мої ясна стали здоровішими. Я це відчуваю, та й стомотолог це помітив», – а у меня рождалось чувство, что я, вместе с убежденностью Натальи о здоровье ее десен, теряю веру в слова героев телеэкрана. И речь не в том, что качества пасты Colgate несовершенны. Просто в голову лез банальный вопрос: «Ведущая, которая выражала мысли и чаянья миллионов украинцев, которую хотелось видеть и слышать, цинично отрабатывала свои деньги?» Конечно, Наталья, рекламируя пасту– не крадет (хотя неизвестно, пользуется ли она действительно этой пастой?), но из ранга исключительной телеведущей, защищающей гражданские ценности, участие в подобной рекламе, увы, переводит ее в ранг тиража.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду