XSport покаже Вімблдонський турнір

XSport покаже Вімблдонський турнір

21 Червня 2013
17905
21 Червня 2013
15:47

XSport покаже Вімблдонський турнір

17905
XSport покаже Вімблдонський турнір
XSport покаже Вімблдонський турнір

З 24 червня по 7 липня канал XSport покаже у прямому ефірі Вімблдонський тенісний турнір - найстаріший та найпрестижніший турнір серії «Великого шолома». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція 127-го Вімблдонського турніру на XSport здійснюватиметься в повному обсязі - 10 годин прямого ефіру щодня. Крім прямих трансляцій увазі глядачів будуть представлені щоденні огляди матчів. Висвітлювати події Вімблдону будуть коментатори каналу XSport Вадим Плачинда, Юрій Кириченко та Катерина Зінченко.

 

Канал наголошує, що вперше в історії українського телебачення цей тенісний турнір буде також доступний для перегляду в HD-якості. Cигнал високої чіткості буде доступний передплатникам HD-пакетів компанії «Воля».

 

«Канал XSport - амбітний канал, у нас в планах показувати глядачам усе те краще, що є у світі спорту. Вімблдонський турнір - найяскравіша подія місяця, що минає, його трансляція - одна з перших великих трансляцій, які ми здійснимо»,- сказав голова наглядової ради каналу XSport Юрій Громницький.

 

Останні трансляції Вімблдонського турніру на українському телебаченні здійснювалися у 2006 року каналом «Мегаспорт».

 

Детальний графік трансляцій Вімблдонського турніру можна переглянути на сайті каналу.

 

Канал XSport - український мультиспортивний канал, який прийшов на зміну каналу «Хокей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду