НТН почав тиждень релігійного кіно

НТН почав тиждень релігійного кіно

2 Травня 2013
18592
2 Травня 2013
10:18

НТН почав тиждень релігійного кіно

18592
НТН почав тиждень релігійного кіно
НТН почав тиждень релігійного кіно

У дні великодніх свят телеканал НТН відійшов від свого традиційного формату і показує глядачам художні та документальні фільми на релігійну тематику. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вже з 1 травня у вечірньому та денному ефірі глядачі побачать найвідоміші картини таких культових режисерів релігійно-історичної тематики, як Раффаеле Мертес, Гуїдо К'єза і Кевін Коннор. Канал транслює художні історичні фільми: «Іуда» (Італія) 1 травня о 23.00, «Марія, мати Ісуса» (США) 2 травня о 23.00, «Створення світу» (США) 3 травня о 15.30, «Марія Магдалена» (Італія) 3 травня о 23.00, «Святе сімейство» (Італія) 4 травня о 22.30, «Апостол Фома» (Італія) 5 травня о 14.00 і «Ноїв Ковчег» (США) 5 травня о 16.00.

 

У суботу, передсвятковий день, на НТН об 11.15 покажуть військову драму «Російський хрест» з Євгеном Сидіхіним і Дмитром Нагієвим у головних ролях. О 15:00 - 8-ми серійний серіал «Батюшка» з Василем Міщенком в головній ролі. У неділю із 7.30 буде йти цикл документальних фільмів «Православні святі», який розповідає про земне життя святих і причини зведення їх у сан святих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду