Ганна Безлюдна вважає співпрацю групи «Інтер» та Viasat першим кроком просування на супутниках

16 Квітня 2013
23773
16 Квітня 2013
10:34

Ганна Безлюдна вважає співпрацю групи «Інтер» та Viasat першим кроком просування на супутниках

23773
Ганна Безлюдна вважає  співпрацю групи «Інтер» та Viasat першим кроком просування на супутниках

Телеканали Inter Media Group будуть присутні у складі програмної послуги Viasat. Таких домовленостей досягли телеканал та супутникова платформа, повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Viasat  стала першою супутниковою платформою в Україні, на якій будуть присутні канали Inter Media Group (Інтер, НТН, К1, Мега, К2, Піксель, Ентер-фільм, MTV Україна).

 

Директор з розвитку групи Ганна Безлюдна зазначила, що ця домовленість  перший важливий крок у дистрибуції каналів на супутникових платформах:  «Inter Media Group і далі буде розширювати співпрацю з усіма учасниками телевізійного ринку на законних і взаємовигідних умовах ».

 

Директор Viasat в Україні Оксана Ферчук вважає, що партнерство з групою «Інтер»  створює її компанії конкурентні переваги і зміцнює лідерство в ринковому сегменті супутникового і цифрового телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду