Телеканал «2+2» зняв фільм про українських футбольних вболівальників

2 Квітня 2013
18893
2 Квітня 2013
13:36

Телеканал «2+2» зняв фільм про українських футбольних вболівальників

18893
Телеканал «2+2» зняв фільм про українських футбольних вболівальників

Канал «2+2» запустив документальний фільм «Фанатські війни». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка вийде в ефір 6 квітня о 21.30.

 

«Фанатські війни» - це фундаментальне дослідження про фанатський рух в Україні, відносини між фан-клубами вітчизняних команд, а також між вболівальниками та правохоронними органами.

 

Спортивна редакція програми «ПроФутбол» зібрала коментарі представників найпотужінших фанклубів українських команд  - «Динамо», «Дніпро» і «Металіст», з'ясувала, що стало причиною неприязні ультрас ФК «Дніпра» та «Металіста» і що пов'язує вболівальників «Чорноморця» та «Арсеналу».

 

У фільмі вийдуть основні конфліктні епізоди українських фанатських протистоянь, а також ексклюзивні кадри бійок на стадіонах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду