Гендиректор «Шахтаря» звинуватив телекоментатора каналу «2+2» в заангажованості

1 Квітня 2013
19507
1 Квітня 2013
18:43

Гендиректор «Шахтаря» звинуватив телекоментатора каналу «2+2» в заангажованості

19507
Гендиректор «Шахтаря» звинуватив телекоментатора каналу «2+2» в заангажованості

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін звинуватив в заангажованості телекоментатора Ігоря Циганика, який 30 березня на каналі «2+2» коментував матч «Карпати»-«Шахтар». Про це повідомляє сайт СПОРТ bigmir)net .

 

Сергій Палкін вважає, що телекоментатор телеканалу «2+2» проявив свою упередженість як під час трансляції матчу, так і під час його обговорення. «Дорогі друзі, минулого уїк-енду дивився програму «Профутбол» і хочу поділитися з вами своїми спостереженнями. Матч "Карпати" - "Шахтар", точніше те, як він був поданий на каналі "2+2", підтвердив, що у футболі існують не тільки упереджені судді , але і заангажовані журналісти. Я маю на увазі Ігоря Циганика, який коментував цю зустріч, а потім активно модерував її обговорення», - написав пан Палкін на своїй сторінці в Facebook.

 

«Те, що він (Ігор Циганик - ТК) ненавидить все, пов'язане з "Шахтарем", і всіляко намагається очорнити будь-які дії нашої команди і клубу, - це факт, добре відомий футбольній громадськості України. Але цього разу пан Циганик перевершив себе. Вилучення львівських футболістів були стовідсотковими, що можна легко зрозуміти, вивчивши відеоповтори. А Циганик наполягав на тому, що "суддя зіпсував свято"», - впевнений Сергій Палкін.

 

«Скажімо, його мало цікавить момент, чи був гол зарахований у ворота «Шахтаря»? Або чи був пенальті, коли збили Луїса Адріано? Або що означає для "Шахтаря" вилучення Тейшейри, одного з провідних наших гравців, перед матчем з "Динамо"? Просто все це не вкладається в концепцію Циганика. Мені здається, що його стиль: провокація, розпалювання ворожнечі між Заходом і Сходом країни», - відзначив пан Палкін.

 

Редакція програми «ПроФутбол» на прохання «Детектор медіа» прокоментувала заяву Сергія Палкіна. «Телеканал «2+2» високо цінує такого поважного глядача як Сергій Палкін та радий його увазі до програми «ПроФутбол». Як у кожного глядача є своя точка зору, так і у програми є своє бачення подій.  Футбол - це надзвичайно емоційна гра, проте не дивлячись на розбіжності, - це той спорт, що об'єднує нас та усю країну. Тож давайте залишимо кожному право на власну діяльність і невтручання у справи один одного», - йдеться у коментарі.

 

Нагадаємо, що в матчі 22-го туру чемпіонату України «Карпати» на своєму полі поступилися донецькому «Шахтареві» з рахунком 1:2.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19507
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
CАШКО
4205 дн. тому
А телеканал 2+2 просто отмазался, типа "Давайте не будем..." Обосрать с ног до головы им можно, они этим рейтинги подтягивают. Они же ЖУРНАЛИСТЫ!
Олег
4205 дн. тому
Давно уже замечал за этим "тупиком" такие подачи, особенно не в пользу Шахтера. Наконец-то с этим замечанием выступили официальные лица.
Алекс
4205 дн. тому
ничего удивительного, за что боролись на то и напоролись! Вспомнить только футбольный уик енд и Денисова!!!
Иван чесний
4205 дн. тому
Суддя всетаки все споганив, а якщо палкин цього не бачить то це неповага до всих вболивальникив.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду