ТВі  запускає ток-шоу «Цивілізація 2:0» з ведучим Юрієм Макаровим

ТВі запускає ток-шоу «Цивілізація 2:0» з ведучим Юрієм Макаровим

28 Березня 2013
18186
28 Березня 2013
11:28

ТВі запускає ток-шоу «Цивілізація 2:0» з ведучим Юрієм Макаровим

18186
ТВі  запускає ток-шоу «Цивілізація 2:0» з ведучим Юрієм Макаровим
ТВі  запускає ток-шоу «Цивілізація 2:0» з ведучим Юрієм Макаровим

З 1 квітня на ТВі стартує нове ток-шоу «Цивілізації 2:0» з ведучим  Юрієм Макаровим.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією ТВі, програма буде камерним ток-шоу, під час якого відбуватиметься розмова телеведучого Юрія Макарова із фахівцями, істориками, філософами, соціологами, економістами - тобто тими, хто може номінуватися на роль публічного філософа своєї сфери.

 Програма виходитиме з понедылка по пятницю  у лосты 18.00-19.00.

«Проект «Цивілізація 2:0 - це розмови на «вічні» теми, які потребують щоденного осмислення з позицій науки та культури. Культури - не в щоденному, «афішному» сенсі, а в більш загальному вигляді. Що ж до науки, то йдеться передусім про гуманітарні дисципліни: історія, соціологія, економіка, лінґвістика, психологія, економіка, теологія, філософія, тільки в популярному, «їстівному» варіанті. Теми розмов будуть підказуватися більш-менш актуальними інформаційними приводами», - сказав ведучий Юрій Макаров.

 

Пан Макаров також розказав, що формат нового ток-шоу буде відрізнятиметься від інших програм глибиною подачі та аналічністю. «У міжнародній програмі чи програмі новин логічно розповідати про кризу в Сирії з точки зору актуальної політики. У «Цивілізації» ж, навпаки, краще поговорити про світоглядну різницю, про дві течії в ісламі, про алавітів (відгалуження шиїтів), яких представляє президент Асад, у країні з переважно сунітським населенням. Ми будемо знаходити людей, більше чи менш відомих, але здатних глибоко переосмислити подію, заглибитися в неї», - сказав ведучий «Цивілізації 2:0».

 

У першому випуску програми відбудеться розмова Юрія Макарова із істориком, автором книги «Украинский национализм: лик без для русских» Кирилом Галушком. Тема розмови -  «Україна на мапі Європи: від античності до двадцятого століття».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18186
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Roman
4055 дн. тому
цікава передача
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду