Сьогодні на «1+1» - прем’єра детективного серіалу «Лєдніков»

25 Березня 2013
17907

Сьогодні на «1+1» - прем’єра детективного серіалу «Лєдніков»

17907
Сьогодні на «1+1» - прем’єра детективного серіалу «Лєдніков»
Сьогодні, 25 березня, о 20.10 на каналі «1+1» стартує новий детективний серіал режисера Олега Фоміна «Лєдніков». В основу телесеріалу покладено романи відомого письменника і публіциста Олександра Звягінцева «Ярмарок Безумства», «Ця жінка буде моєю», «До зустрічі в Лондоні», «Швейцарські гірки», «Примус до любові».


Талановитий молодий слідчий Валентин Лєдніков (актор Андрій Чернишов), який п'ятнадцять років тому несподівано покинув прокуратуру, але репутації професіонала не втратив, улаштовується на роботу в газету. Головний редактор Маргарита Кукушкіна (Ніна Усатова) відчуває до Лєднікова не тільки професійну повагу, а й особисту симпатію, томі довіряє йому тільки «найгарячіші» матеріали. Вона знає, що ніхто, крім нього, не здатний розплутати темні справи, до яких причетні впливові й могутні персони: олігархи, рубльовські дружини, відомі архітектори  тощо. І, звісно, заради нового розгромного матеріалу Кукушкіній доводиться щоразу заплющувати очі на витівки найкращого працівника.

 

«Лєдніков зовсім не герой, у якого все виходить. Він жива людина зі своїми вадами й труднощами. Сценарій мені відразу здався цікавим, бо такого неоднозначного й об'ємного персонажа, як Лєдніков, мені ще не доводилося грати», - розповідає виконавець головної ролі Андрій Чернишов.

 

Зйомки проходили в Москві, Підмосков'ї, Геленджику і тривали понад п'ять місяців. Численні складно-постановочні сцени вимагали від акторів і знімальної групи не тільки максимальних фізичної та емоційної напруги, а й спеціальних навичок.

 

"Я вперше в житті стрибав з вікна, - згадує Данило Дунаєв. - Другий поверх сталінської п'ятиповерхівки, досить високо, метрів 6-7. Ми з Андрієм Чернишовим стрибали, але йому було ще складніше - за ним лунав вибух. Він спочатку мене виштовхує, і я стрибаю з вікна, перехиляюся за бортик, гарно падаю кудись за кадр, але щоб ноги було видно. Страшнувато, але внизу була величезна подушка, тож приземлення виявилося комфортним".


Для відомого актора Олександра Пороховщикова, який зіграв у картині батька Лєднікова, ця роль стала останньою. Олександр Шалвович так і не встиг почати озвучування стрічки.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду