Гештальт полового вопроса

17 Лютого 2011
22286
17 Лютого 2011
08:27

Гештальт полового вопроса

22286
ТЕТ відмітив всесвятіший День Пубертата 14 лютого чотирма громкими, як наковальня супружеського ложа, новими проєктами
Гештальт полового вопроса

У каждого громадянина України є полові органи, але держава про них зовсім не дбає. Держава занімаєцця чорті-чим: то Луценком, то гречкою, то тилячою мовою. А тим часом до настоящої проблєми нікому нема діла, і половий вопрос остаєцця нирішонним.

 

Харашо хоть, шо є у нас ще люди, яким небайдужа доля вітчизни, які чуствують пульсацию громадянського нєрва у етому самому больному вопросі. Й іще лучче, шо ці люди работають на тілівізорі, й тому мають можливість подбать-передбать це первостіпенне діло. Верхатуру першості в цій глубокій сфері віднедавна гордо осідлав канал ТЕТ, которий відмітив всесвятіший День Пубертата 14 лютого чотирма громкими, як наковальня супружеського ложа, новими проєктами, охвативши таким захватом весь комплєкс полових проблєм нашого враженого вірусом байдужості суспільства.

 

Як уже повідомляли істочніки, у ТЕТа - новий бренд: це тіпа канал для дівчат, які не паряться, не думають про серйозні діла. Впрочім, ето брехня. Патаму шо в наше азартне врем'я половий вопрос хоть і рішаєцця скрізь в односторонньому порядку, но вітчизняне телебачення до такого ше не доросло, і работає пока дідівськими методами, тоість парицця у тотальному гендерному гештальті.

 

Поставщиком двох прим'єр являєцця країна Бєломорканала та вічної мерзоти (я ізвіняюсь за опічатку), а ще дві пиридачі - продукт мєсної зборки, забацаний за чиртіжами родичів мікі-мауса.

 

В загальних рисах проблєматіку полового вопроса на сучасному етапі розвитку цивілізації окреслює серіал «Реальні пацани», в якому задіяні луччі сили города, над которим вдоволь надругався син могучої Татьяни Толстої. Сітком розказує про безпонтову жизнь простих пєрмських гопніків та їхніх падруг. Це свіжий і незамутньонний взгляд на мір сємок і піваса, тоість - на реальну жизнь. Патаму шо реальна жизнь - це реальні проблєми, а не всякі там шльопери в новозтях. Де намутить, підігріть, отработать, таке всяке, шоб пучком було. Нєкоторі думають, шо це тіпа іронія. А це ніфіга не іронія, а ровний і антігламурний голос покоління. Це настоящі люди, і тому не зря в серіалі постоянно звучить пєсня, шо тіпа «рєальниє пацани - за моральне здоров'я нациї». У нас тоже єсть таке будуще, і його кодіровка - ідентічна до пєрмської. В «Реальних пацанах» реальне все: і гоніво, і приколи, і підстави, і обломи. А ізискана полова драматургія серіалу состоїть в тому, шо єслі дажи парінь хоче жить чесно, то його тьолка всігда хоче жить красіво. Й потому не всігда зростаєцця.

 

Благоустройство полового вопроса - ключове питання наступного тіпа реаліті на каналі ТЕТ під характєрою назвою «Твою маму!». От кому я завідую, так це гостьовим редакторам етої програми. Всігда харашо, коли можна іскрінно виражать емоції щодо учасників шоу.

 

Мальчик хоче імєть дівчину, патаму шо врем'я пришло - а під рукою нікого нима, крім, собствінно, руки. Ето раз. І єсть три бойкі мамочки, які хочуть, шоб їхні доці не просто мали парнів, но і сходили замуж када-нібудь. Ето два. Як учить матіматіка, три на один не ділицця - й у цьому полягає інтрига програми.

 

Після свіданія з мальчиком всі мамаші так хочуть заграбастати його в сім'ю, шо тіряють кантроль над чуствами і починають ізлагать свої мислі ямбом і анапестом. Мальчік же вибирає саму прикольну мамашу, і потім тожи радуєцця. Логіку мальчика можна зрозуміти: дажи єслі доця вдруг окажицця писаним кракаділом, дак у неї хоть мамаша прикольна, й це вже тєма для наступної програми - «Теорія зради».

 

Тут уже половий вопрос поставлений ребром, і ведучі не просто викривають усі сексуальні вольності учасників шоу, но і фіксірують їх на відіопльонку. Подобною діяльністю, шо нарушає статті кримінального й цивільного кодексів, вовсю занімався не так давно Доктор Тирса у програмі «Запрєтна зона».

 

Впрочім, ведучих «Теорії зради» вряд лі посадять, патаму шо в цьому реаліті всьо понарошку, як і в сценах софт-порно, каторе придає животворну живость скудній детективній діяльності Андрія та Людміли.

 

«На яке паскудство здатні заможні жінки заради сексуального задоволення?» - інтересуються ведучі. А здатні вони якраз на те, чого ми всі й ждем: на окончатільне й чотке рішення полового вопроса, яке оказує руйнівну дію на ряд суміжних, і тоже глибоко полових, вопросів.

 

Тєма така: єслі парінь, у якого єзть дєвушка, купляє у ларьку шампанське і прізірватіви, а потім отправляється не до своєї дєвушки, а до багатої тьоті, то ведучим остаєцця тіки розставити камери вокруг кроваті. «Мені здається, презервативи вони не на пляшку вдягають», - резонно міркує ведучий. Отснявши увлікатільний ролік вирішення полового вопроса, псіхолог Люда спішить порадувать щасливу наречену ізмєнщика, якій остаєцця тільки отработать у кадрі фрази тіпа: «Сволоч! Гдє он?!».

 

Дуже радує актьорське мастірство всіх учасників «Теорії зради» - діалоги іскряцця добротними романо-германськими фразами, матюки укладуються в лузи чуств, як покойніки во гроби, пароксізми страсті таять в собі загадочні расфокуси; в жизні така красота рідко встрічаєцця. Трохи огорчає, шо недоумок-жиголо забуває називать тьотю госпожою, а сама тьотя, чесно кажучи, просто вибрасує дєньги впусту, єслі вірити Тінто Брасу чи батькові Єгора Бенкендорфа.

 

Остання з тетівських прем'єр - ріаліті «На добраніч, мужики!» - повністю закриває половий вопрос цілим компліксом готових рішень, пригодних і для малого, і для середнього гештальта. По-перше, Анфіса Чехова та Альона Водонаєва - вони давно «всі в увазі» (афорізм запозичено з мовного багацтва, которим мене опромінив попередній проєкт). По-друге, героїні цього шоу - люди необичні, хоть і рішають свої полові вопроси аналогічно до багатої тьоті з «Теорії зради»: совращають мальчіка за дєньги. Тіки схєма трохи друга: не вони платять, а наоборот, одній із валькірій щедрий тілівізор заплате бабла. Або не заплате. Це вже залежить од того, з ким із них мальчік захоче рішать свої полові вопроси. Патаму шо єслі вибере мать і жену - то проіграє. А єслі зуміє раздуплицця й вибере саму безстижу, яка з самого начала ходе гола і предлагає рішать вопрос, то виіграє. Но в підсумку виіграють всі, й передусім - зрітіль канала ТЕТ, якому випала така хароша нагода вернутися в реальний світ з його реальними проблємами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
, для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22286
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юзер
4819 дн. тому
Автор, ты сам себе что-ли коменты понаставлял?
Харьковчанка
4819 дн. тому
Это потрясающе. Респект автору.
Вакула
4820 дн. тому
"Наковальня супружеського ложа" - запатентувати!
ак
4820 дн. тому
2ПАПАДАЛОВО может, тет и отстой, но зависть и злорадство не сделают вашу жизнь более достойной
WSG
4820 дн. тому
Стиль в тєму. Дебелеса кровосіся без папірчика таке навіть після сорока років занять з провідними лінвістами не зможе замутити.
ПАПАДАЛОВО
4821 дн. тому
ТЕТ - редкий отстой! И даже вопрос не в профессиональном соответствии "самого красивого продюсера" Украины. Просто, коллеги, скажите, что может телезрителю предложить Ткач, кроме половой распущенности? Только себя...ждем-с
дзз
4821 дн. тому
прекрасний текст!
зритель
4821 дн. тому
Гений! Где ты раньше был? ))))))))))))))))))))))))))
fan#1
4821 дн. тому
Бриних, відпалюєш, чортяко!!! Просто супер!!!!!!
Z
4821 дн. тому
Бриних, у тебе багато фанатів! давай іщо!
1802
4821 дн. тому
Написано гениально!!! Языковой стеб дает представление о "реальной аудитории" телеканала ТЕТ. Я заблокирую дома эту гадость. А когда буду "выбирать себе невестку" (Слава Богу, у меня "мальчик и мальчик"), тестом на профпригодность будет вопрос "Смотриш ли иногда ТЕТ?" Если да - волчий билет. Купили российский секонд-хенд и травят им украинскую молодежь. Это ж надо так не любить своих детей!
Леся Ганжа
4821 дн. тому
аааа "діалоги іскряцця добротними романо-германськими фразами, матюки укладуються в лузи чуств" блєск
бриних как бренд
4821 дн. тому
Все вещи своими именами!
!!!!
4821 дн. тому
Бриних!!! Я твой фанат!!!!
7475
4821 дн. тому
Міша Міша, нам тебе так не хватало))) хто б ще нам розказав про такі актуальні (з огляду на грядущую весну) програми...)
st.Ranger
4821 дн. тому
Порвало на шмаття...
*
4821 дн. тому
Падлюччо, ето жесть!!! пацталом ))))))
ччч
4821 дн. тому
А, понял. Опять рагульский стеб. А над кем, собссссно, стебаетесь? Над собой и над своей же великой дєржавной мовой. Добротній кугутский юмор.
ччч
4821 дн. тому
НЕ "відмітив", а "відзначив".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду