На Youtube стартував канал «Громадське. Бровари»

На Youtube стартував канал «Громадське. Бровари»

12 Червня 2015
2484
12 Червня 2015
16:17

На Youtube стартував канал «Громадське. Бровари»

2484
На Youtube стартував канал «Громадське. Бровари»
На Youtube стартував канал «Громадське. Бровари»

В інтернеті стартував проект «Громадське. Бровари». Про це повідомляє видання «Маєш право знати».

 

YouTube-канал фокусується на містечку Бровари, що на Київщині. На черзі - запуск сайту hromadskeBro.tv. Зареєстровано сторінки у Facebook, Вконтакте, Twitter та Instagram.

 

11 червня вийшов перший сюжет - репортаж з концерту панк-рок гурту Brutto в торгівельно-розважальному центрі «Термінал».

 

Дату презентації команда каналу обіцяє повідомити пізніше.

 

Нагадаємо, локальне «Громадське ТБ» існує в Луцьку, Запоріжжі, Чернігові, Львові, Полтаві та Кременчуці (Полтавська область). Кореспонденти «Громадського» працюють, зокрема, в Дніпропетровську та Харкові.

 

Більше про роботу місцевих редакцій «Громадського ТБ» можна прочитати у матеріалі Media Sapiens «Как создать "Громадське ТБ" в регионах: опыт Черкасс и планы Черновцов».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду