ТСН створила сайт для допомоги дітям війни

ТСН створила сайт для допомоги дітям війни

2 Червня 2015
2399
2 Червня 2015
18:41

ТСН створила сайт для допомоги дітям війни

2399
ТСН створила сайт для допомоги дітям війни
ТСН створила сайт для допомоги дітям війни

1 червня розпочав свою роботу сайт «Діти війни» (dity.tsn.ua), де зібрана актуальна інформація про дітей, що постраждали внаслідок воєнного конфлікту на сході України. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Запуск цього онлайн-проекту анонсував минулого тижня директор департаменту новин «1+1» Сергій Попов на презентації документального фільму «Повернутися додому», знятого командою ТСН.

 

Метою сайту є допомога дітям у пошуку так званих «янголів-охоронців» - людей, які зможуть надати їм необхідну допомогу та підтримку.

 

Окрім того, на сайті розміщені дані щодо потреб дітей. Майже всі вони потребують психологічної реабілітації та фінансової допомоги, адже за своє життя багато хто з них уже встиг пережити смерті близьких та друзів, обстріли та поранення.

 

Щодня сайт буде поповнюватися черговою історією «дітей війни» та переліком потреб.

 

Проект ТСН «Діти війни» приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Він розпочався документальним фільмом «Повернутися додому», що розповідає історії трьох дітей, в чиї долі втрутилась війна, перетворившись для них на буденність. Нагадаємо, що 28 травня відбувся закритий показ стрічки. Із 1 червня її можна переглянути на сайті tsn.ua, а з 5 червня - у кінотеатрі «Ліра».

 

Фільм «Повернутися додому» продовжився циклом сюжетів журналістки «ТСН Тиждень» Галини Сергєєвої про дітей війни. Сюжети з'являтимуться у вечірніх випусках ТСН щодня з 1 по 7 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду