Канал «Україна» запустив серію роликів «Готуймося до Великодня разом»

Канал «Україна» запустив серію роликів «Готуймося до Великодня разом»

10 Квітня 2015
2316
10 Квітня 2015
15:15

Канал «Україна» запустив серію роликів «Готуймося до Великодня разом»

2316
Канал «Україна» запустив серію роликів «Готуймося до Великодня разом»
Канал «Україна» запустив серію роликів «Готуймося до Великодня разом»

На телеканалі «Україна» спеціально до свята Великодня стартувала нова ефірна промокампанія «Готуймось до Великодня разом», що складається із семи відеороликів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Головна ідея промо-кампанії полягає в тому, щоб допомогти глядачам підготуватися до свята усвідомлено й розповісти їм, який зміст вкладається в малюнки на святкових писанках. За сюжетом роликів майстер-писанкар розписує яйця в традиційній манері, а поруч з'являється тлумачення значення малюнків і використаних кольорів.

 

Музичною темою роликів стала композиція Time у виконанні української співачки Onuka.

 

Ідея ефірної промокампанії розроблена креативною командою каналу «Україна». Головною героїнею ролика й автором усіх малюнків на писанках стала Ірина Лубська, художник-сценограф. Автором ідеї став Сергій Рафальський, а в якості режисера виступив Микола Спичак. Також над проектом працювали директор департаменту просування бренду і продуктів каналу Ольга Шевченко, начальник відділу анонсування Світлана Бережна, дизайнер Антон Корольов.

 

«За допомогою наших промо-роликів ми хочемо зберегти традиції і показати, що з допомогою їх можна зробити пасхальне свято ще більш знаковим», - каже Ольга Шевченко.

 

Спеціально до старту ефірної промо-кампанії також був запущений інтерактивний сайт, за допомогою якого користувачі можуть взяти участь у розфарбовуванні писанки. Для цього необхідно розмістити на своєму каналі в соціальній мережі Twitter повідомлення з хештегом #ТвітПісанка. При кожному 20-му твіті до малюнка на писанці додається ще один елемент. Після того, як малюнок буде завершено, найактивніший користувач отримає спеціальний приз від телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду