У «Дебатах PRO» обговорять нові тарифи

У «Дебатах PRO» обговорять нові тарифи

8 Квітня 2015
2098
8 Квітня 2015
15:11

У «Дебатах PRO» обговорять нові тарифи

2098
У «Дебатах PRO» обговорять нові тарифи
У «Дебатах PRO» обговорять нові тарифи

Сьогодні, 8 квітня, у суспільно-політичному ток-шоу «Дебати PRO» на Першому каналі обговорюватимуть тему «Нові тарифи: заробіток на людях чи ціна реформ?». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Одні вважають, що держава, підвищуючи тарифи, намагається нажитися на простих українцях. Інші впевнені, що такою є ціна, яку ми маємо заплатити за реформи. Дві протилежні точки зору захищатимуть експерти:

- Наталія Хоцяківська - начальник управління економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;

- Святослав Павлюк - експерт з енергетичних питань;

- Володимир Макуха - міністр з питань ПЕК опозиційного уряду;

- Петро Пантелєєв - заступник голови Київської міської державної адміністрації;

- Олексій Кучеренко, голова Спілки власників житла України;

- Дмитро Вовк, тимчасовий виконувач обов'язків голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

 

Нагадаємо, «Дебати PRO» виходять на Першому по середах о 19:30 у прямому ефірі та в онлайн-трансляції на сайті каналу і на YouTube.

 

Проект «Дебати PRO» реалізовано у співпраці з програмою «У-медіа» та фундацією «Суспільність».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2098
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду