«Тиждень» Павла Кужеєва на «112 Україна» зазнав змін

«Тиждень» Павла Кужеєва на «112 Україна» зазнав змін

16 Лютого 2015
3373
16 Лютого 2015
19:26

«Тиждень» Павла Кужеєва на «112 Україна» зазнав змін

3373
«Тиждень» Павла Кужеєва на «112 Україна» зазнав змін
«Тиждень» Павла Кужеєва на «112 Україна» зазнав змін

15 лютого в ефірі каналу «112 Україна» вийшла оновлена підсумкова програма «Тиждень» з Павлом Кужеєвим. Як повідомляє прес-служба каналу, однією з ключових відмінностей нового формату стали спецрепортажі із зони АТО.

 

Свій репортаж із зони бойових дій в ефірі «Тижня» презентувала Юлія Кирієнко. Знову знімальна група каналу «112» потрапила під обстріл, цього разу - мінометний. На щастя, ніхто не постраждав. Авторка репортажу розповіла телеглядачам про евакуацію жителів Дебальцевого із зони бойових дій та показала кадри зі знищеного Вуглегірська.

 

Наступною відмінністю програми стала поява нової рубрики, в якій фаховий військовий за допомогою інтерактивних карт аналізує хід АТО та ситуацію на Донбасі. Цього разу в ролі експерта був полковник запасу Іван Якубець.

 

У програмі залишився аналіз основних подій тижня від експертів. Таймінг і час виходу програми теж не зазнали без змін. «Тиждень» виходить на каналі «112 Україна» щонеділі о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду