«Радіо Рокс» створює аудіоверсію книги Надії Савченко

«Радіо Рокс» створює аудіоверсію книги Надії Савченко

8 Серпня 2015
6883
8 Серпня 2015
11:10

«Радіо Рокс» створює аудіоверсію книги Надії Савченко

6883
«Радіо Рокс» створює аудіоверсію книги Надії Савченко
«Радіо Рокс» створює аудіоверсію книги Надії Савченко

На сайті «Радіо Рокс» доступний перший розділ аудіокниги «Сильне ім'я Надія» авторства ув'язненої у Росії народного депутата України, льотчиці Надії Савченко.

 

У створенні аудіорозділу взяла участь ведуча Соня Сотник.

 

«Викладаємо першу частину розділу "Ірак" з книги Надії Савченко "Сильне ім'я Надія", а з 10 по 13 серпня опублікуємо ще чотири частини. Стежте за оновленнями», - йдеться на сайті «Радіо Рокс».

 

Нагадаємо, книга має вийти у видавництві «Юстініан». Наклад, згідно річного контракту, - 10 000 примірників. Книга поєднуватиме розділи: «Війна», «Полон», «Викрадення», «В'язниця», «Голод у тюрмі та поза нею», «Сильне ім'я Надія», «Ірак», «Списаний льотчик «недольотчик», «Не знаючи броду не лізь у воду або гниле болото Броди», «Майдан», «Крим», «АТО початок», «Рикошет». Ілюстрації до кожного розділу книги готує сестра Надії Віра. Це чорно-білі соколи.

 

Адвокат пані Савченко Ілля Новіков на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що книгу вже здано до другу, а він виступив автором передмови.

 

Нагадаємо, 30 липня у Донецьку Ростовської області (Росія) розпочався суд у справі Надії Савченко, яку у Росії звинувачують у загибелі журналістів каналу «Россия 1».

 

Захист Надії Савченко неодноразово спростовував такі дані, наводячи докази, що обстріл, під час якого загинули співробітники телеканалу «Россия 1», стався після того, як Надія Савченко потрапила у полон до терористів «ЛНР». Її адвокати заявляють про два фактичних підтвердження алібі українки - білінг  її мобільних телефонів і відеозйомку бойовика «ЛНР».
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6883
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду