У Криму мовитиме українське радіо - Стець

У Криму мовитиме українське радіо - Стець

22 Березня 2015
8031
22 Березня 2015
09:56

У Криму мовитиме українське радіо - Стець

8031
У Криму мовитиме українське радіо - Стець
У Криму мовитиме українське радіо - Стець

Наступного тижня у Криму мовитиме українське радіо. Про це в інтерв'ю «Радіо Свобода» заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

 

За його словами, відомство на своєму сайті оприлюднить частоту, на якій можна буде почути українські програми на окупованій території.

 

«У вівторок ви побачите на офіційному сайті Міністерства інформаційної політики координати і частоту, на якій буде мовити в Криму українська радіостанція, - сказав Юрій Стець. -  І я думаю, що багато зусиль доведеться витратити російському агресору для того, щоб заглушити цей сигнал. Думаю, що в них нічого не вийде».

 

Також він додав: «У нас є розроблені програми щодо покриття Криму, майже всього півострову, українськими радіостанціями». 

 

Нагадаємо, 13 березня відновив роботу Миколаївський радіоцентр Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) у селищі Луч Миколаївської області, з якого на середніх хвилях транслюються програми Національної радіокомпанії України (НРКУ). На частоті 549 кГц відновлено мовлення Першої програми Українського радіо (УР-1), яка з Миколаївського радіоцентру поширюється на територію Криму та південь України (Одеська, Миколаївська, Кіровоградська, Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька області), сигнал дістає навіть до Донецької та Луганської областей (хоча в поганій якості).

 

25 лютого російська Федеральна конкурсна комісія з телерадіомовлення, що діє в Роскомнагляді, визначила переможців конкурсу на ФМ-частоти в окупованому Росією Криму. На цей конкурс були виставлені частоти українських станцій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду