На посаду голови Центру Довженка претендують Світлана Коробіна та Іван Козленко

На посаду голови Центру Довженка претендують Світлана Коробіна та Іван Козленко

8 Серпня 2014
10674
8 Серпня 2014
19:07

На посаду голови Центру Довженка претендують Світлана Коробіна та Іван Козленко

10674
На посаду голови Центру Довженка претендують Світлана Коробіна та Іван Козленко
На посаду голови Центру Довженка претендують Світлана Коробіна та Іван Козленко

7 серпня експертна комісія розглянула 4 заявки претендентів на посаду гендиректора Національного центру Олександра Довженка, які надійшли до Міністерства культури. Після голосування членами експертної комісії до конкурсу було допущено двоє кандидатів: Світлана Коробіна, яка з 2011 року по теперішній час є заступником гендиректора з питань оренди та розвитку Центру Довженка, та Іван Козленко, який з 2011 року по теперішній час є заступником гендиректора - директор архіву Центру Довженка.

 

До 8 вересня ці двоє учасників конкурсу мають подати до Мінкульту конкурсні пропозиції - бізнес-план розвитку Центру. Після цього у вересні комісія зустрінеться особисто з кожним із претендентів та не пізніше двох тижнів внесе кандидатуру одного з них на посаду гендиректора на розгляд Міністру культури.

 

Серед претендентів, яких комісія не допустила до участі в конкурсі, - Сергій Бей-Безпалько , який у 2005-2013 роках працював головним інженером «Центру Довженка». Його не допустили до конкурсу на підставі того, що претендент не надав медичну довідку та довідку про відсутність судимості, крім того деякі члени експертної комісії зауважили, що у пана Бей-Безпалька немає відповідного досвіду роботи.

 

Другий претендент, якому було відмовлено, - Ірина Мельникова, яка з 2013 року по теперішній час працює гендиректором ТОВ «Компанія "Думаюча позитивна планета"». Її не допустили до конкурсу, бо претендентка не надала довідку про досвід успішної роботи з управління підприємством та рекомендації. Крім того у деяких експертів виникли сумніви щодо серйозності намірів пані Мельникової обійняти саме цю посаду.

 

Нагадаємо, 27 червня Мінкульт оголосив конкурс на заміщення посади гендиректора Центру Довженка. Перед цим у Facebook розгорілася суперечка, яка вилилася у голосування всередині колективу Центру і висування різними групами своїх кандидатів. До цього в ЗМІ неодноразово з'являлися публікації навколо ситуації у Центрі Довженка.

 

Олеся Анастасьєва для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10674
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду