Держкомтелерадіо вимагає санкцій для кураторів російських пропагандистських телеканалів

Держкомтелерадіо вимагає санкцій для кураторів російських пропагандистських телеканалів

6 Серпня 2014
9133
6 Серпня 2014
18:08

Держкомтелерадіо вимагає санкцій для кураторів російських пропагандистських телеканалів

9133
Держкомтелерадіо вимагає санкцій для кураторів російських пропагандистських телеканалів
Держкомтелерадіо вимагає санкцій для кураторів російських пропагандистських телеканалів

Держкомтелерадіо України звернувся до Комітету з питань застосування санкцій до осіб, що підтримують та фінансують тероризм в Україні, з пропозицією вжити обмежувальні заходи щодо державних чиновників Росії, які є кураторами інформаційної сфери. Про це повідомив у своїй заяві Директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України Богдан Червак (на фото).

 

«Підтримуючи застосування санкцій та обмежувальних заходів до власників і керівників російських телеканалів-агресорів, Держкомтелерадіо України також вважає за необхідне аналогічні санкції і заходи вжити до державних чиновників РФ, які опікуються інформаційною сферою, а точніше пропагандою насильства і ненависті стосовно України», - повідомляє Богдан Червак.

 

ЗДержкомтелерадіо вважає, що в'їзд до України має бути заборонений певному переліку російський чиновників. Богдан Червак запропонував такий список для застосування санкцій: Олексій Громов, перший заступник керівника адміністрації президента РФ; Владислав Сурков, помічник президента РФ; Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ; Павло Зенькович, начальник управління зв'язків з громадських проектів адміністрації президента РФ; Микола Никифоров, міністр зв'язків та масових комунікацій РФ; Михайло Сеславинський, керівник федерального агентства з друку та масових комунікацій РФ.

 

«Також треба не забути про відщепенця і зрадника українського народу, так званого «міністра внутрішньої політики, інформації та зв'язків республіки Крим» Полонського Д.А.», - заявляє пан Червак.

 

Він також звернувся до громадян України з проханням надавати в Держкомтелерадіо інформацію щодо інших осіб, які мають пряме чи опосередковане відношення до розпалювання у ЗМІ міжнаціональної ворожнечі, закликів до війни та посягань на територіальну цілісність і незалежність Української держави. Ця інформація буде передаватися правоохоронним та іншим державним органам для реагування.

 

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що МВС готує перелік близько 500 російських діячів культури, яким буде заборонено в'їзд в Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду