Держкіно знову призупинило проведення шостих пітчингів

Держкіно знову призупинило проведення шостих пітчингів

17 Березня 2014
10576
17 Березня 2014
19:02

Держкіно знову призупинило проведення шостих пітчингів

10576
Держкіно знову призупинило проведення шостих пітчингів
Держкіно знову призупинило проведення шостих пітчингів

У Державному агентстві з питань кінематографії України повторно призупинили проведення другого етапу конкурсного відбору (пітчингів) кінопроектів для формування «Програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2014-2015 рр.». Про це повідомляється на сайті агенції.

 

Розпочатися ці пітчинги, як повідомляла «Детектор медіа», мали сьогодні, 17 березня.

 

Відмінили їх у відповідності до постанови № 65 Кабміну від 1 березня «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» та у зв`язку із підготовкою змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік».

 

Доручення призупинити пітчинги дав міністр культури Євген Нищук. На виконання доручення міністра культури Держкіно видало наказ № 32 від 12.03.2014 р. «Про зупинку проведення другого етапу Шостого конкурсу кінопроектів».

 

Другий тур Шостого конкурсного відбору буде проведено після набуття чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України про Державний бюджет України на 2014 рік».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», голова Держкіно Катерина Копилова у кінці лютого подала заяву про звільнення за згодою сторін. Нового голову, як повідомили у прес-службі Держкіно, ще не призначили. Нині обов`язка чільника агентства виконує перший заступник голови Держкіно Сергій Сьомкін.

 

Нагадаємо, на створення і дистрибуцію національних фільмів у проекті держбюджету на 2014 рік було заплановано 115 млн 422 тис. грн, що на 31 млн грн менше, ніж минулого року. Розпорядником цих коштів є Держкіно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду