Денис Кубряк: «Радіобар» «Європи Плюс» (107 FM) закрито через погрозу підпалу

Денис Кубряк: «Радіобар» «Європи Плюс» (107 FM) закрито через погрозу підпалу

25 Січня 2014
13091
25 Січня 2014
19:26

Денис Кубряк: «Радіобар» «Європи Плюс» (107 FM) закрито через погрозу підпалу

13091
Денис Кубряк: «Радіобар» «Європи Плюс» (107 FM) закрито через погрозу підпалу
Денис Кубряк: «Радіобар» «Європи Плюс» (107 FM) закрито через погрозу підпалу

Публічну студію «Радіобар» радіостанції «Європа Плюс», що є спільним проектом з «Громадським радіо», закрито. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор ТРК «Європа Плюс Київ» Денис Кубряк.

 

Таке рішення він прийняв після анонімних погроз щодо підпалу. «Частина цих погроз була від тих, хто плутає нас з "Європою Плас" («УМХ»), але більшість - з анонімних джерел, котрим, судячи з контексту повідомлень, не подобається наша позиція як журналістів і котрі не поділяють нашого задоволення від роботи з "Громадським радіо"», - розповів гендиректор.

 

 


  

 


Наводимо текст листа Дениса Кубряка повністю:

 

«Шановні колеги!

 

З жалем повідомляю, що «Радіобар» - публічну студію радіостанції «Європа Плюс»(107 фм)  - довелося закрити у зв`язку з численими погрозами підпалу. Частина цих погроз була від тих, хто плутає нас з «Європою Плас» («УМХ»), але більшість - з анонімних джерел, котрим, судячи з контексту повідомлень, не подобається наша позиція як журналістів і котрі не поділяють нашого задоволення від роботи з «Громадським радіо».

 

Оскільки ми несемо відповідальність перед нашими відвідувачами, персоналом і журналістами, котрі часто перебувають у «Радіобарі», ми прийняли непросте рішення про закриття. 

 

Цей вимушений крок є надзвичайно збитковим, адже «Радіобар» набув неабиякої популярності і став перспективним бізнесом. 

 

Але життя та здоров`я гостей нашого медіа-кафе, моєї родини, працівників та соратників, звісно важливіше, і я не можу надалі ігнорувати прямі погрози. Сьогодні, 25 січня, по обіді я з декількох різних  джерел отримав інформацію про можливий підпал вночі. Й досі мені надходять смс про підпал від колег, які займаються журналістськими розслідуваннями.

 

 

 

 

Я не схильний панікувати і маю досить важелів для плідного протистояння будь-яким загрозам, але наразі приймаю рішення зосередитися на мовленні з головного офісу, тобто  з непублічної студії.

 

Нами вжито дій для протистояння можливим нападам у ніч проти 26 січня.

 

Коли буде знов відкрито «РадіоБар» я повідомлю в ефірі «Європи Плюс».

 

Генеральний продюсер радіостанції «Європа Плюс» Денис Кубряк»

 

«Детектор медіа»

Фото надані Денисом Кубряком

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду