Акаунти прес-секретарів Тимошенко, Луценка та сайт УДАРу зламано

Акаунти прес-секретарів Тимошенко, Луценка та сайт УДАРу зламано

26 Листопада 2013
12169
26 Листопада 2013
13:58

Акаунти прес-секретарів Тимошенко, Луценка та сайт УДАРу зламано

12169
Акаунти прес-секретарів Тимошенко, Луценка та сайт УДАРу зламано
Акаунти прес-секретарів Тимошенко, Луценка та сайт УДАРу зламано

26 листопада хакери зламали пошту та аканти прес-секретаря Юрія Луценка Лариси Сарган та офіційний сайт парті УДАР. Про це пише «Українська правда».

 

Окрім електронної пошти в Лариси Сарган зламано аканти Twitter і Facebook

 

«З 11:45 мої аккаунти у соцмережах є недійсним. Прошу всі повідомлення з 11:45 від мого імені та прес-служби Третьої української республіки вважати поки недійсними», - зазначила пані Сарган.

 

Крім того, вона наголосила, що інформацію, яку поширили від її імені про нібито голодування Юрія Луценка є неправдивою: «Луценко перебуває разом зі студентами Києво-Могилянської академії і рушить ходою до Червоного корпусу Університету Шевченка».

 

За словами прес-секретаря Віталія Кличка Оксани Зінов'євої, зламано офіційний сайт парті УДАР та аккаунти Віталія Кличка у Facebook та «Вконтакте».

 

«Зранку поклали гарячу телефонну лінію, тільки що зламали партійний сайт і знову сторінку Віталія Кличка. Новина остання на сайті - фейкова. Прохання до колег не публікувати», - повідомила вона.

 

Також зламано поштову скриньку та аккаунт у Facebook прес-секретаря Юлії Тимошенко Марини Сороки, повідомила вона УП. «Прошу всіх колег та користувачів сприймати інформацію, яка з'явилася з 13:14, неправдивою і такою, до якої я не маю жодного відношення», - сказала вона.

 

«Впевнена, що це хакери, які стоять на службі режиму і хочуть таким чином розповсюджувати неправдиву іномарцію щодо Юлії Тимошенко та подій на євромайдані», - додала вона.

 

Раніше в понеділок було зламано аккаунт ударівця Віталія Ковальчука.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12169
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду