Нардеп Юрій Стець заявив, що його пошту зламано

20 Квітня 2013
18137
20 Квітня 2013
13:22

Нардеп Юрій Стець заявив, що його пошту зламано

18137
Нардеп Юрій Стець заявив, що його пошту зламано

Вчора, 19 квітня, народний депутат України, член Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Юрій Стець повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, що з його пошти ведеться спам-розсилка.

 

«Друзі, щойно адміністрація Google повідомила мені, що з моєї пошти, stets.yura@gmail.com , відбуваються активні спам-розсилки, при цьому я в неї зайти не можу, оскількі змінений пароль. Тому, офіційно повідомляю, моя пошта зламана, і я не маю жодного відношення до повідомлень, які з неї надходять», - написав Юрій Стець.

 

Народний депутат також просить не користувавсь його електронною поштою за цією адресою: «Принагідно прошу не надсилати мені листи за цією адресою».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прес-служби ВО «Батьківщина» заявила, що вчора, 19 квітня, на робочу електронну скриньку прес-секретаря лідера опозиції Юлії Тимошенко Марини Сороки здійснюється спам-атака.  Упродовж останніх тижнів «Батьківщина» також заявляла, що було «зламано» електронні скриньки Юлії Тимошенко, Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Сергія Власенка, Івана Кириленка, Андрія Кожем'якіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18137
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду