Медіа-профспілка відкрила гарячу лінію для  допомоги в день виборів у Чернігові

Медіа-профспілка відкрила гарячу лінію для допомоги в день виборів у Чернігові

26 Липня 2015
1930
26 Липня 2015
10:43

Медіа-профспілка відкрила гарячу лінію для допомоги в день виборів у Чернігові

1930
Медіа-профспілка відкрила гарячу лінію для  допомоги в день виборів у Чернігові
Медіа-профспілка відкрила гарячу лінію для  допомоги в день виборів у Чернігові

Незалежна медіа-профспілка України пропонує журналістам, які 26 липня висвітлюватимуть вибори до ВР у виборчому окрузі №205 у Чернігові, звертатися за допомогою до юридичного бюро. Про цей йдеться у повідомленні на сайті НМПУ.

 

У випадку порушення прав журналістів, перешкоджання їхній професійній діяльності або виявлення «журналістів», які працюють за фальшивими посвідченнями представники НМПУ просять звертатися зателефоном «гарячої лінії» - 050 356 57 58. Електронна пошта - sekretar@nmpu.org.ua.

 

Як зазначають у медіа-профспілці, передвиборча кампанія у Чернігові проходила «з грубими маніпуляціями, порушенням закону, тиском на ЗМІ і використанням їх як інструменту пропаганди». Тож НМПУ не виключає, що і в день виборів така ситуація збережеться.

Тож 26 липня юридичне бюро НМПУ фіксуватиме випадки порушень, ​надаватиме консультації та інформаційну підтримку, а також забезпечуватиме подальший юридичний супровід для відстоювання порушених прав у суді.

 

Нагадаємо у неділю, 26 липня, у Чернігові на 205-му мажоритарному окрузі проходять вибори народного депутата. У переліку кандидатів - близько ста осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1930
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду