Департамент інформаційної політики  ФФУ може очолити один з творців «темників» часів Медведчука - ЗМІ

Департамент інформаційної політики ФФУ може очолити один з творців «темників» часів Медведчука - ЗМІ

10 Березня 2015
3000
10 Березня 2015
09:08

Департамент інформаційної політики ФФУ може очолити один з творців «темників» часів Медведчука - ЗМІ

3000
Департамент інформаційної політики  ФФУ може очолити один з творців «темників» часів Медведчука - ЗМІ
Департамент інформаційної політики  ФФУ може очолити один з творців «темників» часів Медведчука - ЗМІ

Колишній керівник Головного управління інформаційної політики Адміністрації Президента України, якого називають один з творців «темників» в українських ЗМІ, Сергій Васильєв може очолити департамент інформаційної політики у Федерації футболу України (ФФУ). Про це повідомляє видання «Чемпіон» з посиланням на джерела в оточенні Григорія Суркіса.

 

Нині департемент інформаційної політики у ФФУ очолює Павло Терновий.

 

Сергія Васильєва називають творцем «темників» для українських ЗМІ за часів, коли Адміністрацію Президента України очолював Віктор Медведчук.

 

Видання нагадує, що у ФФУ вже прийшов соратник Григорія Суркіса - Олександр Бандурко, який став першим віце-президентом ФФУ.

 

Нагадаємо, Сергій Васильєв, журналіст за освітою, працював редактором редакції пропаганди «Українського радіо», керував ТК «Право», Держкомтелерадіо України, був віце-президентом НТКУ (1995-1999). Автор медіапроекту «Правовий всеобуч».

 

Сергій Васильєв прийшов на роботу в АП разом з новим керівником Адміністрації Президента Віктором Медведчуком у 2002 році. Він очолив головне інформаційне управління АП, на нього безпосередньо покладався контроль за інформаційними потоками в країні. Його називали одним з авторів «темників», контрольована ним ТРК «Альтернатива» вважалась одним з медіаресурсів партії Віктора Медведчука.

 

Сергій Васильєв очолював Головне управління інформаційної політики Адміністрації Президента Леоніда Кучми до кінця 2004 року. Після цього він був, як писала «Україна молода», відповідальним за формування інформаційних потоків чемпіонату з футболу Євро-2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду