Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 25 серпня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 25 серпня 2024 року

26 Серпня 2024
229
26 Серпня 2024
10:41

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 25 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
229
Російські регіони та візит прем’єр-міністра Індії.
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 25 серпня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 25 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом».

У блоці телеканалу «FreeДом» з політичним оглядачем Ігорем Рейтеровичем говорили про стирання «червоних ліній» у війні Росії проти України. Він сказав, що вся історія з так званими «червоними лініями» — про порожні погрози, які не мають жодного підґрунтя. Росія почала говорити про межі війни, коли отримала відповідь на свою агресію.

Ольга Курносова, російська політична оглядачка, розмірковувала про ставлення місцевої влади до масштабних пожеж у Пролетарську. За її словами, у Росії не існує реальних виборів, тому головна задача для місцевої влади — зберігати лояльність Кремля. При цьому, їм абсолютно все одно, що відбувається з людьми в підпорядкованих містах та селах. Також гостя додала, що Володимиру Путіну немає коли займатись розв'язанням місцевих проблем або ж реагувати на бойові дії у Курській області. Оскільки Путіна цікавить лише збереження його влади.

Представник російської громадської організації «Спілка захисту інтернету» Михайло Климарьов говорив про обмеження роботи мережі в Росії. Він сказав, що російська влада робить усе для обмеження людського спілкування.

З військовим оглядачем Денисом Поповичем обговорили ситуацію на передовій. Йшлось про наступ російських військових на Харківщині. За словами гостя, ворожа операція була спонтанною й окупанти фактично не могли розраховувати на успіх.

Ольга Бордиловська, політична оглядачка, прокоментувала візит прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до Києва. За її словами, під час цього візиту українська влада мала змогу донести свою позицію напряму. Індія ж хоче посилити співпрацю з країнами центральної Європи, зокрема Польщею й Україною.

Про російських військових в українському полоні розмірковував російський адвокат Микола Полозов. Він сказав, що в українському полоні до військових ставляться відповідно до міжнародного гуманітарного права. Та додав, що російська влада намагається закрити нестачу людей строковиками.


Російський опозиціонер Олександр Осовцов розмірковував про операцію ЗСУ на Курщині та реакцію російської влади на ці події. Він сказав, що у мешканців Курщини змінилась реальність, вони почали рахуватись із новими обставинами. Тоді як у тих, на кого діє російська пропаганда, реальність не змінилась.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
229
Теги:
Читайте також
26.08.2024 08:00
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
306
24.08.2024 18:44
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
361
22.08.2024 21:28
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
75
22.08.2024 19:47
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
305
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду