Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 22 липня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 22 липня 2024 року

25 Липня 2024
281
25 Липня 2024
11:54

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 22 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
281
Відмова Джо Байдена балотуватись та протести в Росії.
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 22 липня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 22 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «Інтер».

У блоці телеканал «FreeДом» з українським політтехнологом Олегом Постернаком говорили про загрозу участі російських та білоруських спортсменів в цьогорічних Олімпійських іграх. Він сказав, що росіянам важливо публічно демонструвати свою можливість відправляти шпигунів до європейських країн. Фактично Росія намагається створити ілюзію безкарності.

Колишній український дипломат Володимир Хандогій розмірковував про присутність Росії, Ірану та Північної Кореї у складі ООН. Він сказав, що в організації завжди були представники, які порушують основні правила та принципи. Проте з цим доводиться миритись, оскільки механізму виключення країни з організації не існує.

А ще один колишній дипломат Ігор Литвин говорив про майбутній візит міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби до Китаю.

Російський політичний оглядач Костянтин Скоркін розповідав про покарання, які застосовують у російській армії. Він сказав, що каральна система працює через велику кількість злочинців. Методи розроблялися для них, а вже потім їх поширили на всі підрозділи. Гість додав, що загальна атмосфера російського суспільства присутня й в армії.

Олексій Буряченко, політичний коментатор, у студії «Інтера» розповідав про візит Кулеби до Китаю. Він сказав, що, дізнавшись цю новину, відчув гордість за українську дипломатію. 

Колишня депутатка Держдуми Росії Марія Максакова коментувала протести у російському Краснодарі. За її словами, протест розпочався через те, що людям вимкнули телевізори й вони перестали споживати державну пропаганду. Максакова додала, що необхідно, аби більша кількість людей у Росії лишилась без електрики.


Українська політична оглядачка Катерина Одарченко розповідала про відмову чинного президента США Джо Байдена балотуватись на наступних виборах. Вона сказала, що рішення знятись на користь Камали Гарріс викликало підтримку всередині демократичного табору. Також перебування на посаді президентки Гарріс ніяк не вплине на політику США щодо України. Обговорили й ключові питання, які турбують американських виборців.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
281
Теги:
Читайте також
25.07.2024 15:24
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду