Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 30 травня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 30 травня 2024 року

31 Травня 2024
392
31 Травня 2024
18:37

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 30 травня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
392
Удари по Росії та співпраця Путіна та Лукашенка.
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 30 травня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 30 травня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «FreeДом».

У блоці телеканалу «Інтер» про можливість завдавати ударів по території Росії іноземною зброєю говорили з політичним оглядачем Олегом Саакяном. Він сказав, що за кількістю та потужністю наданої зброї США займають перше місце. Тому важливо отримати дозвіл бити по території Росії саме від США. Власне через відсутність цих дозволів Росія завдає ударів по Харківщині та Сумщині з власної території, оскільки там їх не можуть атакувати.

Авіаційний оглядач Анатолій Храпчинський у студії телеканалу «FreeДом» коментував літаки F-16 та їхні відмінності від російської авіації. Храпчинський сказав, що російські літаки застарілі, ба більше росіяни бояться активно використовувати їх та залітати у небезпечні зони. Тоді як літаки F-16 зможуть працювати у складі протиповітряної оборони, а також атакувати російські літаки під час виконання ними завдань.

Юрій Губаревич, білоруський опозиціонер, розповідав про співпрацю самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та Володимира Путіна. За словами гостя, Лукашенко постійно намагається отримувати гроші від Росії й через ситуацію з санкціями його позиції покращились. Також ішлось про використання мігрантів проти європейських країн.

З народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу») говорили про вступ України до Європейського Союзу. Вона розповіла, що Україна виконала усі вимоги зі сторони ЄС і зараз проти нашого вступу протестує лише Угорщина. Також депутатка додала, що до врегулювання питання національних меншин внесли пункти, запропоновані угорською стороною.

Про удари по території Росії також розмірковував український дипломат Володимир Хандогій. Ішлось про те, як нерішучість партнерів впливає на ситуацію на передовій.

Цього дня знову повторили частину гостьової студії попередньої доби, у якій працювала команда «1+1», а також частину ранкового етеру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
392
Теги:
Читайте також
04.06.2024 08:43
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
390
31.05.2024 10:51
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
499
30.05.2024 10:32
Софія Скиба
Денис Шабанін
«Детектор медіа»
198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду