Російську версію французького журналу L'Officiel очолить Ксенія Собчак - ЗМІ

Російську версію французького журналу L'Officiel очолить Ксенія Собчак - ЗМІ

15 Жовтня 2014
3960
15 Жовтня 2014
15:15

Російську версію французького журналу L'Officiel очолить Ксенія Собчак - ЗМІ

3960
Російську версію французького журналу L'Officiel очолить Ксенія Собчак - ЗМІ
Російську версію французького журналу L'Officiel очолить Ксенія Собчак - ЗМІ

Головним редактором російської версії французького журналу про моду L'Officiel стане російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак, повідомляє видання super.ru з посиланням на власні джерела.

 

Як вдалося з'ясувати super.ru, телеведуча очолить щомісячне глянцеве видання, яке під її проводом повинно змінити формат. Кілька днів тому в діловій пресі з'явилися повідомлення, що випускати L'Officiel буде видавничий дім Artcom Media, до якого також входять бренди SNC, Port і Numero. Точна дата виходу в світ першого номера під керівництвом Ксенії Собчак поки не розголошується.

 

Видання також зазначає, що, незважаючи успішний вихід французького журналу в Бразилії, Італії, Японії, Китаї, Нідерландах та інших країнах світу, у російської версії склалася нелегка доля. З 1997 року крісло головреда займала ведуча телепрограми «Модний вирок» Евеліна Хромченко, проте через 13 років, в 2010-му році, вона була звільнена видавцем Євгеном Змієвцем. Вакантне місце зайняла дизайнер Марія Невська, яка на той момент була його дружиною.

 

Представники французького видавничого дому Editions Jalou заступилися за Євеліну Хромченко, відібравши права на випуск журналу у видавничої групи і призначивши екс-головреда міжнародним редакційними директором. Однак через постійні судові розгляди випуск видання в Росії був припинений. Через два роки Editions Jalou вирішив відродити в Росії це глянцеве видання, самостійно випустивши його на ринок. Проте в новій формі під керівництвом Ксенії Горбачової журнал довго не проіснував: власник ІД Artcom Media купив 80% Editions Jalou в Росії, призначивши на пост головного редактора Ксенію Собчак.

 

 

Дві блондинки: Евеліна Хромченко (зліва) і Ксенія Собчак

 

Нагадаємо, минулого року електронні версії журналів «L'Officiel Украина» та L'Officiel Hommes Ukraine для планшетів, комп'ютерів і телефонів почали продаватися в електронній бібліотеці PressPoint. «Електронне видання виходить одночасно з друкованою версією, і в тому ж обсязі, а наші передплатники отримують корисну інформацію про останні luxury-новинки у світі моди, краси, мистецтва з офіційних джерел», - коментує Ана Варава, шеф-редактор «L'Officiel Украина». Послуга електронної передплати доступна для передплатників уже другий рік поспіль, сказала директор видавничого дому «Вавилон» Інна Ткалич.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду