На сайт каналу «112 Україна» продовжується потужна DDoS-атака з Росії

На сайт каналу «112 Україна» продовжується потужна DDoS-атака з Росії

31 Серпня 2014
9726
31 Серпня 2014
12:34

На сайт каналу «112 Україна» продовжується потужна DDoS-атака з Росії

9726
На сайт каналу «112 Україна» продовжується потужна DDoS-атака з Росії
На сайт каналу «112 Україна» продовжується потужна DDoS-атака з Росії

Сьогодні, 31 серпня, о 10.45 сайт телеканалу «112 Україна» www.112.ua зазнав потужної DDoS-атаки (розподілена атака на відмову в обслуговуванні) з території Росії, яка триває й досі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Фахівцям порталу вдалося ідентифікувати і заблокувати основні джерела атаки, проте канал припускає, що сайт може бути недоступний у деяких користувачів через те, що атаки різної інтенсивності тривають і нині. Також через атаки фіксуються перебої з роботою інтернет в офісі телекомпанії, який продовжує інформаційне мовлення у прямому ефірі.

 

«Ми приносимо вибачення нашим телеглядачам і читачам за тимчасову відсутність доступу до свіжих новин і трансляції каналу на нашому порталі», - повідомляє телеканал.

 

За останні кілька днів сайт телеканалу «112 Україна» неодноразово піддавався потужним атакам хакерів.

 

Нагадаємо,  8 і 19 серпня невідомі повідомили про замінування будівлі каналу «112 Україна» в Києві, відбулась евакуація працівників з приміщення. Післі перевірки повідомлення виявилось неправдивим.

 

25 липня в будівлю, де знаходиться телеканал «112 Україна», невідомий чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю. Міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України - «Умисне знищення або пошкодження майна».

 

4 серпня невідомі намагалися знеструмити будівлю телеканалу «112 Україна», заклавши вибуховий пристрій у трансформаторну установку, яка живить офіс. Правоохоронці виявили ємність, в якій, за попередніми висновками, містився порох, і відправили її на експертизу. Міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9726
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
михаил
2601 дн. тому
Россия не добется мирового признания
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду