Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»

Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»

30 Серпня 2014
9810
30 Серпня 2014
12:30

Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»

9810
Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»
Росія почала в інтернеті боротьбу проти каналу Ukraine Today – «1+1 медіа»

Росія почала активно  створювати приводи для дискредитації міжнародного українського  каналу Ukraine Today, який стартував в ефірі 24 серпня. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

На Youtube і Facebook з'явились фейкові сторінки, брендовані логотипом каналу, з провокативним антиукраїнським змістом російською мовою. 

 

Канал уже звернувся в адміністрацію Youtube і Facebook з вимогою прибрати сторінки-клони.

 

Офіційними сторінками каналу Ukraine Today є наступні:  Youtube - https://www.youtube.com/user/UKRAINETODAYLive/featured; Facebook - https://www.facebook.com/uatodaytv?fref=ts; Twitter- https://twitter.com/uatodaytv.

 

«Ми розуміємо, що така увага до каналу, який стартував лише 24 серпня, з боку Росії означає, що ми рухаємось в правильному напрямку. Ми також розуміємо, що перемога Кремля в розв'язаній ним інформаційній війні проти України, на даний момент, є для них принципово важливою, і грошей та сил вони шкодувати не будуть. Для нас важливо, щоб світ мав змогу отримувати правдиву інформацію про те, що зараз відбувається в Україні і Східній Європі. Таку дії російських провокаторів лише підкреслюють, що правда на нашому боці», - заявила генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, 24 серпня в український ефір вперше після тестового мовлення вийшов новий телеканал групи «1+1 медіа» Ukraine Today.

 

Як повідомляла «Тедекритика», старт англомовного телеканалу новин планувався у День 23-ої річниці Незалежності України. Команда Ukraine Today поставила собі за мету «стати надійним джерелом інформації та дзеркалом реальних подій, що відбуваються в Україні та навколо неї, для глядачів з усього світу».

 

Нині  телеканал буде доступний безкоштовно користувачам супутникового телебачення (Hotbird) та інтернету. У тестовому режимі Ukraine Today почав мовити 11 серпня.

 

Окрім Ukraine Today, до складу «1+1 медіа» входить канал іномовлення «1+1 International», який є міжнародною версією каналу «1+1». Також «1+1 медіа» володіє новинно-спортивним каналом УНІАН-ТБ, який транслює новини, аналітичні та публіцистичні програми, документалістику і спорт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду