ЦВК повідомила про порядок акредитації для ЗМІ на позачергових парламентських виборах

ЦВК повідомила про порядок акредитації для ЗМІ на позачергових парламентських виборах

28 Серпня 2014
8399
28 Серпня 2014
12:46

ЦВК повідомила про порядок акредитації для ЗМІ на позачергових парламентських виборах

8399
ЦВК повідомила про порядок акредитації для ЗМІ на позачергових парламентських виборах
ЦВК повідомила про порядок акредитації для ЗМІ на позачергових парламентських виборах

Сьогодні, 28 серпня, Центральна виборча комісія (ЦВК) оприлюднила «Порядок акредитації представників засобів масової інформації при Центральній виборчій комісії на період підготовки  проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року». Про це йдеться у документі до уваги керівників ЗМІ, який отримала «Детектор медіа».

 

Отримати акредитацію на заходи в Центральній виборчій комісії можуть усі без винятку представники вітчизняних і закордонних засобів масової інформації, в тому числі - технічний персонал телерадіокомпаній. 

 

Вхід журналістів до Центральної виборчої комісії буде здійснюватись відповідно до карток акредитації та списків, завірених у прес-службі, й за наявності документа, що засвідчує особу.

 

Для постійної акредитації і отримання відповідної індивідуальної картки акредитації необхідно надіслати лист-заявку на бланку засобу масової інформації на ім'я голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського на адресу: 01196, м. Київ, площа Лесі Українки, 1 з проханням акредитувати відповідних працівників (має бути вказана назва ЗМІ, прізвище, ім'я, по-батькові і посада представника ЗМІ). Лист має бути підписаний керівником засобу масової інформації, паперова версія - засвідчена печаткою.

 

Для прискорення процесу виготовлення карток скановану копію заявки можна надсилати на електронну пошту відділу взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії: TereshukOV@cvk.gov.ua, VyrvaVA@cvk.gov.ua. Акредитацію здійснюють працівники відділу взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії. Телефони для довідок: 256-82-80, 286-80-71. Контактні особи - Олена Терещук та Володимир Вирва.

 

Ситуативна акредитація (на окрему подію) можлива телефоном за вищезазначеними номерами.

 

Для безперешкодного пронесення до зали прес-центру ЦВК апаратури та обладнання телерадіокомпаній ЦВК просить заздалегідь подати заявку з переліком відповідної техніки.

 

Аби потрапити до будинку ЦВК, слід пройти контроль на центральному під'їзді (вхід з площі Лесі Українки). Під час контролю охорона перевіряє функціональні якості диктофонів, камер та інших технічних засобів, необхідних для роботи. 

 

Нагадаємо, 28 серпня в Україні стартувала виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів, які відбудуться 26 жовтня.

 

Голова ЦВК Михайло Охендовський заявив, що для проведення дострокових виборів до Верховної Ради України необхідно 986 млн грн, але можна зекономити близько 140 млн грн, якщо ухвалити відповідний законопроект. Наразі у парламенті зареєстрований законопроект № 4531а «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належної організації та проведення виборів народних депутатів України», автор якого керівник профільного комітету, народний депутат Давид Жванія, який передбачає суттєве скорочення видатків державного бюджету на організацію підготовки позачергових парламентських виборів, зокрема і за рахунок видатків на оплату послуг ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду