Телеканал Ukraine Today розпочав роботу

Телеканал Ukraine Today розпочав роботу

24 Серпня 2014
12559
24 Серпня 2014
14:11

Телеканал Ukraine Today розпочав роботу

12559
Телеканал Ukraine Today розпочав роботу
Телеканал Ukraine Today розпочав роботу

В український ефір вперше після тестового мовлення вийшов новий телеканал групи «1+1 медіа» Ukraine Today.

 

Як писала «Тедекритика», старт англомовного телеканалу новин планувався у День 23-ої річниці Незалежності України. Команда Ukraine Today поставила собі за мету «стати надійним джерелом інформації та дзеркалом реальних подій, що відбуваються в Україні та навколо неї, для глядачів з усього світу».

 

Нині  телеканал буде доступний безкоштовно користувачам супутникового телебачення (Hotbird) та інтернету. У тестовому режимі Ukraine Today мовив з 11 серпня.

 

11 серпня група «1+1 медіа» в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал Ukraine Today. Уже з 24 серпня мовлення відбуватиметься в повному обсязі. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Окрім Ukraine Today, до складу «1+1 медіа» входить канал іномовлення «1+1 International», який є міжнародною версією каналу «1+1». Також «1+1 медіа» володіє новинно-спортивним каналом УНІАН-ТБ, який транслює новини, аналітичні та публіцистичні програми, документалістику і спорт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12559
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чайка
3526 дн. тому
Абсолютно згідна з Олексієм .Що за примітивізм? І не встидно за таку велику Духом державу?? Якщо бракує коштів для толкового конкурсу на логотип, готова допомогти . Мені соромно за такий телеканал!!!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3527 дн. тому
що це за емблема? який "розумник" її вигадав? де національні кольори? Де орнамент? Де хоч щось, щоби вказувало на Україну?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду