Програміст з Києва домігся блокування сайту Царьова

Програміст з Києва домігся блокування сайту Царьова

18 Серпня 2014
11086
18 Серпня 2014
22:39

Програміст з Києва домігся блокування сайту Царьова

11086
Програміст з Києва домігся блокування сайту Царьова
Програміст з Києва домігся блокування сайту Царьова

Київський програміст Євген Докукін домігся у компанії-хостера блокування персонального сайту екс-народного депутата України, одного з лідерів сепаратистів на сході України Олега Царьова tsarov.com.ua. Про це повідомляє видання АIN.ua.

 

Cайт Царьова розташовувався на хостингу української компанії Hosting.ua і, за словами Євгена Докукіна, його блокування зайняло чимало часу через те, що провайдер спочатку відмовлявся закривати ресурс, посилаючись на законодавство. Як саме вдалося припинити роботу ресурсу програміст не повідомив.

 

До блокування на сайті Олега Царьова публікувалися новини з антиукраїнською пропагандою. Зараз проти колишнього депутата-регіонала порушено три кримінальні справи за заклики до зміни територіальної цілісності України, спроби змінити межі території України, а також заклики до повалення конституційного ладу. Наразі на місці сайту знаходиться технічна сторінка з написом про те, що сайт заблокований за порушення правил хостингу. Раніше Євген Докукін вже блокував сайт Царьова, але тоді сайт швидко відновив свою роботу. Крім того, 12 серпня був заблокований ще один сайт екс-депутата за адресою tsarev.com.ua.

 

Наприкінці липня СБУ по запиту Євгена Докукіна заблокувала п'ять кримських державних сайтів в зоні .gov.ua. Серед заблокованих ресурсів такі сайти як sta-crimea.gov.ua, minek-crimea.gov.ua, sev.gov.ua, crimea.gov.ua і ark.gov.ua. До блокування всі вони продовжували використовуватися місцевою нелегітимною владою.

 

Нагадаємо, у січні тоді ще депутатВерховної Ради від Партії регіонів Олег Царьов розповів, що допоміг одіозному російському журналістові Дмитру Кисельову у підготовці сюжету про «жахіття» в Україні й визнав, що бере участь в інформаційних війнах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду