У Донецьку після обстрілу спалахнула телевежа

У Донецьку після обстрілу спалахнула телевежа

7 Серпня 2014
10382
7 Серпня 2014
18:43

У Донецьку після обстрілу спалахнула телевежа

10382
У Донецьку після обстрілу спалахнула телевежа
У Донецьку після обстрілу спалахнула телевежа

Сьогодні, 7 серпня, терористи ДНР обстріляли телевежу в Донецьку, внаслідок чого там сталася пожежа. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням речника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

 

Пожежу було швидко ліквідовано, постраждалих немає. Наразі припинено трансляцію деяких телеканалів, але РНБО не повідомляє, яких саме.

 

«Сьогодні об 11.30 в результаті обстрілу терористами Радіотелевізійної передавальної станції Донецька зайнялась пожежа, яка була оперативно ліквідована. Водночас через технічні проблеми припинена трансляція деяких каналів», - повідомив Андрій Лисенко.

 

Нагадаємо, терористи ДНР після захоплення Донецької державної телерадіокомпанії (ОДТРК) перейменували її 27-й канал на  «Первый республиканский канал ДНР».

 

28 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення повідомила про відновлення мовлення радіостанції «Радіо 24» у Донецьку і Луганську.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду