Пісенний конкурс «Євробачення-2015» відбудеться у Відні

Пісенний конкурс «Євробачення-2015» відбудеться у Відні

7 Серпня 2014
8783
7 Серпня 2014
18:01

Пісенний конкурс «Євробачення-2015» відбудеться у Відні

8783
Пісенний конкурс «Євробачення-2015» відбудеться у Відні
Пісенний конкурс «Євробачення-2015» відбудеться у Відні

Австрія визначилася, в якому місті проведе міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2015»: захід прийматиме столиця країни Відень. Про це стало відомо сьогодні, 7 серпня, на прес-конференції керівництва австрійської телекомпанії ORF, повідомляє видання «Телепростір».

 

Вибір міста проведення ювілейного, 60-го музичного конкурсу «Євробачення-2015» вже затверджено Європейською мовною спілкою (EBU).

 

«Ми дуже задоволені рішенням ORF щодо Відня як приймаючого міста наступного «Євробачення». Ми впевнені, що місто має досвід, людей і кошти на проведення провідної події у світі. Переконаний, у травні наступного року ми побачимо три грандіозних шоу», - зазначив Джон Ола Санд, виконавчий супервайзер конкурсу від імені EBU.

 

Конкурс «Євробачення-2015» проходитиме три дні - 19, 21 та 23 травня 2015 року. Інформація про продаж квитків та бронювання готелів має з'явитися найближчим часом.

 

Нагадаємо, Австрія отримала право провести у себе фестиваль завдяки перемозі у «Євробаченні-2014» представниці Австрії Кончіти Вурст. Саме під таким псевдонімом виступає вокаліст-трансвестит Томас Нойвірт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду