Нова російська влада у Криму описала майно «Чорноморської ТРК»

Нова російська влада у Криму описала майно «Чорноморської ТРК»

1 Серпня 2014
9423
1 Серпня 2014
17:42

Нова російська влада у Криму описала майно «Чорноморської ТРК»

9423
Нова російська влада у Криму описала майно «Чорноморської ТРК»
Нова російська влада у Криму описала майно «Чорноморської ТРК»

Сьогодні, 1 серпня, Федеральна служба судових приставів (ФСПП) РФ в окупованому Криму провела опис майна «Чорноморської телерадіокомпанії» за рішенням Господарського суду Республіки Крим, винесеним на забезпечення позову кримського Радіотелевізійного передавального центру (РТПЦ) про стягнення заборгованості за надані послуги. Про це повідомляє видання «Крыминформ» з посиланням на представника «Крымсвязи» Сергія Доценка.

 

За його словами, за позовом РТПЦ суд заарештував майно «Чорноморської ТРК» 31 липня, і рішення підлягає негайному виконанню. «Мова йде про суму близько 4 млн рублів, які "Чорноморська ТРК" накопичила блоками за три роки», - сказав він, додавши, що телекомпанія може розрахуватися з боргами і повернути майно. В іншому випадку все арештоване майно буде реалізовано в рахунок погашення боргу.

 

Судові пристави ознайомили з судовим рішенням представників телекомпанії, після чого попросили всіх співробітників зібрати особисті речі і залишити приміщення. Після проведення опису майно «Чорноморської ТРК» буде передано на відповідальне зберігання РТПЦ.

 

В управлінні ФСПП «Крыминформу» підтвердили інформацію про проведені заходи. 

 

Раніше РТПЦ припинив ефірне мовлення «Чорноморки» начебто через відмову керівництва телекомпанії розрахуватися з боргами.

Наприкінці травня міністр інформації та масових комунікацій так званої «Республіки Крим» Дмитро Полонський заявив керівництву «Чорноморської ТРК» про необхідність погашення заборгованості для відновлення мовлення. «Якщо ця телекомпанія буде вести себе порядно, укладе договори і буде платити, то звичайно, буде присутня в ефірі. Якщо ні, то бути присутнью вона не буде», - зазначив пан Полонський.



Нагадаємо, сьогодні, 1 серпня, ведучий та продюсер телекомпанії «Чорноморка» Олександр Янковський повідомив «Детектор медіа», що у редакції телерадіокомпанії «Чорноморська ТРК», офіс якої знаходиться в Сімферополі (Крим), на вул. Радіо, 4,  проводиться обшук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду