У Краматорську «Воля» відновлює мовлення українських телеканалів (ДОПОВНЕНО)

У Краматорську «Воля» відновлює мовлення українських телеканалів (ДОПОВНЕНО)

6 Липня 2014
9369

У Краматорську «Воля» відновлює мовлення українських телеканалів (ДОПОВНЕНО)

9369
У Краматорську «Воля» відновлює мовлення українських телеканалів (ДОПОВНЕНО)
У Краматорську «Воля» відновлює мовлення українських телеканалів (ДОПОВНЕНО)

Доступ до українських каналів у Краматорську, що на Донеччині, буде поновлено для користувачів послуг компанії  «Воля». Про це з посиланням на коментар керівника ТРК «Краматорськ», що надає послуги під брендом «Волі», Сергія Євченка, пише «Технополіс».   

 

«Працівники займаються відновленням української сітки мовлення з шостої ранку. Повне завершення робіт планується до ранку понеділка», - сказав пан Євченко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телевежа, що забезпечувала телевізійним сигналом Краматорськ, Слов'янськ, Горлівку та Макіївку, обвалилася 1 червня. Це сталося внаслідок чергового обстрілу бойовиками українських позицій на горі Карачун.

 

200-метрова телевежа на горі Карачун була однією з найбільших у Донецькій області. На ній були розташовані передавачі Концерну РРТ, а також приватних телекомпаній і радіостанцій, розповів пан Півнюк. Мовлення з телевежі покривало Краматорськ і Слов'янськ, а також низку менших населених пунктів на півночі Донецької області. Мовлення було вимкнено ще з травня, оскільки відтоді постійно точилися бої за гору Карачун між терористами та українськими військами. 

 

Протягом останніх місяців контроль над телевежею у Слов'янську неодноразово переходив від влади до терористів і навпаки. Телевежа зазнавала численних обстрілів сепаратистів, які намагалися перешкоджати мовленню українських каналів.

 

А телевежа в Артемівську, що за 37 кілометрів від Слов'янська, і досі перебуває в руках сепаратистів. Про це з посиланням на дані громадських активістів в Артемівську повідомляє на своїй сторінці у Facebook Олександр Бригінець. Через це в довколишніх містах -  Сіверську, Соледарі, й інших населених пунктах в радіусі 40 км - продовжують транслюватися російські телеканали.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду