Визначено фіналістів національного дитячого конкурсу «Євробачення-2014»

Визначено фіналістів національного дитячого конкурсу «Євробачення-2014»

30 Червня 2014
12475
30 Червня 2014
20:34

Визначено фіналістів національного дитячого конкурсу «Євробачення-2014»

12475
Визначено фіналістів національного дитячого конкурсу «Євробачення-2014»
Визначено фіналістів національного дитячого конкурсу «Євробачення-2014»
В Національній телекомпанії визначили 19-х учасників національного відбору на дитячий конкурс «Євробачення–2014». Про це повідомляє прес-служба Першого національного.


Після прослуховувань журі обрало таких виконавців: 
 
1. Єлизавета Задоя
2. Поліна Рижак 
3. Анна Ніконова
4. Дует Double Smile
5. Софія Яремова
6. Вікторія Святогор
7. Тріо Smile
8. Стася Євграшина
9. Дует «Звездная капель»
10. Марія Тарнавська
11. Анна Ліхота
12. Анна Трінчер
13. Софія Роль
14. Юліана Василoвська
15. Вероніка Єрохова
16. Дует «Сестри Бойкови»
17. Денис Фролов
18. Вокальний ансамбль «Забава» (молодша група)
19. Ярина Тарас

Двадцятим учасником фіналу національного відбору стало тріо – Софія Куценко, Марта Рак та Амалія Кримская. Його було визначено після підведення підсумків проекту «Музична академія Євробачення», що передбачено правилами національного конкурсу. Сюрпризом цьогорічного відбору стало те, що три переможниці «Музичної академії Євробачення» об’єднались у тріо і виступатимуть у фіналі разом. 

Нагадаємо, обирали фіналістів педагог з вокалу Наталія Медведєва, хореограф Анжела Копотя, співачка Illaria, композитор і поет Андрій Француз та музичний продюсер Михайло Некрасов. 

За право представляти Україну на міжнародному конкурсі на Мальті фіналісти змагатимуться за місяць. Про те, як готуватимуться конкурсанти до фіналу, Перший національний інформуватиме в ефірі та на сайті.

«Детектор медіа»
Фото надане прес-службою Першого національного
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12475
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
stop
3595 дн. тому
сколько бычек откатала на финале? со всех требует 20%. на детях выставила 25% с платежа.не много детских конкурсов осталось ей профинансировать.кто на бабушку подумает, что бюджет разворовывает.а сейчас лето, ей в отпуск ехать надо с внуками и кости подлечить, и от склероза таблетки подкупить.возраст как никак-болячки одолеют, маразм съест остаток серого вещесва. по-беспределу бабушка работаешь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду