«Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції

«Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції

28 Квітня 2014
10136
28 Квітня 2014
16:53

«Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції

10136
«Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції
«Інтер» розцінив напад на свій центральний офіс як силовий тиск і звернувся до міліції

У понеділок , 28 квітня, група невідомих осіб скоїла напад на центральний офіс телеканалу «Інтер». У ході атаки були пошкоджені вікна та двері будівлі, всередину потрапили димові шашки. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі телеканалу «Інтер», коментуючи інцидент, що стався 28 квітня.

 

Телеканал «Інтер» вважає абсолютно неприйнятним проведення силових акцій, що прикриваються правом громадян на мирні зібрання, тим паче - щодо засобів масової інформації. Інцидент біля свого центрального офісу «Інтер» однозначно розцінює як спробу тиску на канал. Керівництво «Інтера» вважає неприпустимими будь-які способи тиску на телеканал і готове захищати його співробітників і майно всіма доступними законними засобами, йдеться в повідомленні прес-служби.

 

«Інтер» також розцінює дії невідомих виключно як хуліганські. «Подібне порушення громадського порядку - організованою групою, що супроводжується нанесенням матеріальної шкоди, - відповідно до українського законодавства, є кримінально караним», - заявляють на каналі.

 

Тому офіційні представники каналу склали і передали у відділення МВС відповідну заяву. «Інтер» висловлює впевненість, що правоохоронні органи знайдуть і притягнуть до відповідальності організаторів і виконавців хуліганської акції.

 

Нагадаємо, 28 квітня офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській у Києві пікетували активісти «Братства», які протестували проти російських серіалів. Вони повибивали вікна, виламали двері та кинули кілька димових шашок. За інформацією джерел «Детектор медіа» на «Інтері», охорона каналу була готова до штурму, але активісти не намагалися вдертися до офісу каналу.

 

Після «Інтера» активісти рушили до офісу телеканалу ICTV на вулиці Паньківській. Звідти вони пішли після короткого пікету, не завдаючи шкоди. «Керівництво ІСTV виявилося більш конструктивним за інтерівське й вступило в переговори з громадськістю щодо припинення трансляції серіалів окупантів», - повідомив лідер «Братства» Дмитро Корчинський.

 

 
 

 


 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook «Братства»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10136
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3643 дн. тому
Це інтерівців потрібно притягати до відповідальності - за державну зраду і посібництво російським окупантам!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду