25 квітня-23 травня - «Артфорум» громади Києва

22 Квітня 2014
9417
22 Квітня 2014
13:28

25 квітня-23 травня - «Артфорум» громади Києва

9417
25 квітня-23 травня - «Артфорум» громади Києва

25 квітня у Києві стартує «Артфорум» громади Києва (Міждисциплінарна мистецько-дискусійна платформа) - захід, що об'єднує виставкову, концертну, театральну, літературну й кінопрограму з освітніми заходами й широким обговоренням культурних, громадських проблем і перспектив розвитку українського мистецтва.

 

Організатори запрошують журналістів на першу прес-конференцію «Артфоруму», що відбудеться 22 квітня о 14.00 в Українському кризовому медіацентрі в готелі «Україна». (Київ, вул. Інститутська, 4).

 

На прес-конференції організатори презентують «Артфорум», розкажуть про мистецько-дискусійну програму платформи, ідейну концепцію та благодійну мету заходу.

 

Спікери:  Євген Уткін - відомий київський меценат, IT-підприємець; Влад Троїцький - засновник фестивалю «ГогольFest», театральний режисер; Олексій Коган - український джазмен, співзасновник фестивалю Jazz in Kiev; Рамі Абу Шамсія - асистент кафедри хірургії № 1, кандидат медичних наук, член Української асоціації баріатричних хірургів; Олександр Стародубцев - співзасновник Відкритого Університету Майдану; Мирослава Которович - відома українська скрипалька; Олена Грозовська - мистецтвознавець, музикант, галерист.

 

Акредитація журналістів: Катерина Кот (067) 732-30-87.

 

Мета «Артфоруму» громади Києва - консолідація творчих сил, здійснення координаційної ролі між представниками різних видів мистецтва і створення платформи для втілення найбільш цікавих і сміливих арт-ініціатив. Програма «Артфоруму» громади Києва розрахована майже на місяць: 25 квітня - 23 травня.

 

На кількох майданчиках Києва будуть проведені виставки живопису, графіки, художньої фотографії відомих майстрів, зокрема Бориса Єгізаряна, Андрія Єрмоленка, Ігоря Гайдая.

 

В театральній програмі беруть участь театр «Дах» Влада Троїцького, «Новий драматичний театр на Печерську» Олександра Крижановського та інші.

 

Кіно-блок представляють «Вавилон-13», «Docudays UA».

 

Гостів очікують концерти виконавців класичної, джазової та етно-джазової музики: Валентин Сильвестров і Вікторія Польова, ТЕЛЬНЮК:сестри і Мирослава Которович, гурти Pushkin Klezmer Band, Vekslyarskiy Orkhestra, GrozovSka Band та інші. Джазову програму представляє продюсерський центр Jazz in Kiev.

 

Гроші, зібрані протягом «Артфоруму» громади Києва, будуть використані на купівлю хірургічного обладнання для Київської міської клінічної лікарні №18 на бул. Шевченка, 17.

 

Ініціатори проекту: громадська організація «Форум Громади Києва», Дім освіти і культури «Майстер Клас», фестиваль сучасного мистецтва «Гогольfest» і музичний фестиваль «Андріївський спуск» («АУ-фест»).

 

Партнери: ГО «Форум Громади Києва», Дім освіти і культури «Майстер Клас», інвестиційна холдингова компанія «КМ Core», Аукціонний дім «Дукат», «АУ-Фест», «Jazz in Kiev», «Відкритий Університет Майдану», «Райффайзен банк», «ГогольФест», Інформагенція «ПРО», проект «Вавилон-13», МКФ «Docudays UA», Новий драматичний театр на Печерську, агенція «Вавилон».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду