Фільм Олександра Ратія покажуть у Каннах

Фільм Олександра Ратія покажуть у Каннах

16 Квітня 2014
18366
16 Квітня 2014
12:46

Фільм Олександра Ратія покажуть у Каннах

18366
Фільм Олександра Ратія покажуть у Каннах
Фільм Олександра Ратія покажуть у Каннах

Ігрову короткометражку українського режисера Олександра Ратія «Прості речі» відібрали для участі в Short Film Corner Каннського кінофестивалю, який пройде цього року 14-25 травня. Про це «Детектор медіа» повідомив пан Ратій.

 

Фільм «Прості речі» розповідає про самотність літніх людей, діти яких виросли і живуть своїм життям. Людям похилого віку нічого не залишається, як розмовляти зі своїм котом і засинати під телевізор.

 

20-хвилинний фільм автор присвятив своїй бабусі. Головну роль у картині зіграла Ніна Набока.

 

Нагадаємо, минулого року Олександр Ратій з короткометражкою «Повернення» став переможцем національного конкурсу кінофестивалю «Молодість».

 

Як писала «Детектор медіа», у програмі короткометражних фільмів Short Film Corner від України цього року також бере участь картина «Абонент».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду