«1+1» розпочав акцію «Дерево Відродження»

«1+1» розпочав акцію «Дерево Відродження»

12 Квітня 2014
10907
12 Квітня 2014
17:56

«1+1» розпочав акцію «Дерево Відродження»

10907
«1+1» розпочав акцію «Дерево Відродження»
«1+1» розпочав акцію «Дерево Відродження»

Зранку 12 квітня ведучі телеканалу «1+1» висадили 10 кущів калини у київському парку ім. Т. Шевченка. Таким чином стартувала акція «Дерево Відродження», повідомляє прес-служба «1+1».

 

Долучилися до ініціативи Марічка Падалко, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Марина Леончук, Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, а також переможниця «Голосу країни-3» Анна Ходоровська, яка «своїми співами налаштовувала усіх на гарний настрій та підтримувала патріотичний дух».

 

«Ми всі пережили і ще переживаємо стрес від подій, які відбуваються в країні. Вчинок посадити дерево -  це можливість свої переживання трансформувати у щось важливе, у реальні результати.  Все, що відбувалося в Україні, - це заради кращого життя. Ми можемо зробити для цього кожен щось на локальному рівні. Наприклад, посадити дерево. Дерево здавна вважалося символом відродження та символом пам'яті.  Вважаю, що ця акція може об'єднати багатьох співвітчизників», - коментує ведуча «ТСН.Ранку» Марічка Падалко, яка прийшла садити дерева разом з трьома дітьми.

 

 

 

 

Телеведучий Юрій Горбунов сказав: «Саджати дерева треба обов'язково, особливо, чоловікам! Сьогодні я особисто посадив аж три кущі калини. Вважаю це круто! Батьківщина, як і Європа, починається з нашого під'їзду, з нас самих. Отже, щоб навколо було зелено, чисто, прибрано, -   ми всі маємо починати з себе. Якщо кожен з нас щось потрошки зробить, -   ми збудуємо нову Україну!».

 

Екологічна ініціатива триватиме до кінця травня. Мета - «відродити Україну зі згарищ, спільною справою вшанувати та увіковічити сотні тих, хто пожертвував життям».

 

Долучитися до акції може кожний. Для цього потрібно посадити  «Дерево відродження» у парку, дворі тощо на своїй малій батьківщині.

 

 

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду