Анопченко відсьогодні вестиме «Подробности недели» замість Данилевича

Анопченко відсьогодні вестиме «Подробности недели» замість Данилевича

23 Березня 2014
14396
23 Березня 2014
10:28

Анопченко відсьогодні вестиме «Подробности недели» замість Данилевича

14396
Анопченко відсьогодні вестиме «Подробности недели» замість Данилевича
Анопченко відсьогодні вестиме «Подробности недели» замість Данилевича

Власкор «Інтера» у Вашингтоні Дмитро Анопченко вчора екстрено повернувся до Києва та готується до ефіру сьогоднішнього випуску підсумкової інформаційної програми «Подробностей недели». Цю інформацію «Детектор медіа» пан Анопченко підтвердив особисто.

 

Нагадаємо, до США як власкор «Інтера» Дмитро Анопченко вирушив працювати на початку березня.

 

Ведучим «Подробностей недели» він був з початку жовтня 2013 року - після того, як канал залишив Євген Кисельов - та до 19 січня, коли пана Анопченка в «Подробностях недели» замінив ведучий Андрій Данилевич. Після цього «Інтер» оголосив, що пан Анопченко продовжить роботу в «Національних інформаційних системах» (НІС - новинний продакшн групи «Інтер»). Однак деякий час йому нічого в НІСі не пропонували.

 

Як писала «Детектор медіа», 22 березня директором НІСу знову було призначено Назіма Бедірова. Як він повідомив, разом із ним до НІСу повертаються Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який знову буде керівником з інформаційної політики; Олександр Пилипець, який стане заступником пана Малазонії та Ольга Червакова, яку буде призначено шеф-редактором «Подробностей недели».

 

Інформаційна політика «Інтера» з січня 2014-го набула відверто маніпулятивного характеру, що викликало реакцію незгоди як на самому каналі, так і в колег.

 

21-го березня ГО «Детектор медіа» звернулася до Комісії з журналистської етики щодо систематичних порушень професійних стандартів редакціями новин Першого національного та «Інтера» протягом грудня 2013 - лютого 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://vk.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14396
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3679 дн. тому
Ще цікаво, може вони Кисельова через деякий час повернуть? Фірташу в таких умовах не до газу, тим паче війна...
Qcumber
3679 дн. тому
Як же швидко все змінюється...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду