Журналісти Хмельниччини вимагають від влади припинити тиск на пресу

12 Грудня 2013
10917
12 Грудня 2013
11:15

Журналісти Хмельниччини вимагають від влади припинити тиск на пресу

10917
Журналісти Хмельниччини вимагають від влади припинити тиск на пресу

Журналісти Хмельницького підписали заяву до влади з вимогою припинити тиск на пресу. Про це повідомляє хмельницька газета «Є».

 

«Намагаючись незаконними силовими методами придушити Всеукраїнський Євромайдан, чинна в Україні влада вдалася до чергового замаху на свободу слова. Журналістів б'ють, залякують, кидають за грати», - йдеться у заяві.

 

Кореспонденти та редактори місцевих газет вимагають від влади припинити переслідування журналістів, звільнити всіх політв'язнів, виконати вимоги Євромайдану.

 

Також вони закликали колег зі Хмельниччини «чесно виконувати свій професійний обов'язок, надаючи суспільству об'єктивну та неупереджену інформацію».

 

 

Заяву підписали власкор видання «Дзеркала тижня» Світлана Кабачинська, головний редактор газети «Є» Тетяна Колесниченко, редактор обласного тижневика «Поділля» Володимир Гординський, редактор журналу «Проскурівський телеграф» Алла Собко, генеральний директор «33 каналу» Ігор Мельничук, головний редактор тижневика «Всім» Оксана Ісаєнко, редактор інтернет-видання «НГП» Віталій Тараненко, редактор газети «Проскурів» Богдан Теленько.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду