У Зимовому кіноринку в Києві беруть участь 16 українських проектів (ДОПОВНЕНО)

11 Грудня 2013
8625
11 Грудня 2013
16:12

У Зимовому кіноринку в Києві беруть участь 16 українських проектів (ДОПОВНЕНО)

8625
У Зимовому кіноринку в Києві беруть участь 16  українських проектів (ДОПОВНЕНО)

У Києві триває Зимовий кіноринок-2013, де презентуються фільми для українського прокату. Організатор - Одеський міжнародний кінофестиваль.

 

У форумі беруть участь українські дистрибутори: «Аврора фільм», «Артхаус трафік-Україна», «Вольга-Україна», «Галеон кіно», «Інтер-фільм», «Каскад-Україна», «Кіноманія», Sreda Fetisov Films, Top Film Distributio Та UMS Film.

 

Презентації кіноринку  проходять переважно у відеоформаті: дистрибутори представляють фрагменти стрічок та розповідають, як просуваються картини, з якими глядач познайомиться наступного року.

 

У програмі також презентації технологій кіно. Зокрема, 12-го грудня заплановано семінар компанії Dolby щодо технології Atmos та її розвитку в кіно, доповідь Dcinex щодо 4K, HFR, TMS, POS-терміналів та інтернет-продажі квитків. Компанія Osram знайомить зі ХВО-лампами кінопроекторів та світлодіодними технологіями.

 

У програмі, в основному, комерційне кіно іноземного виробництва: трилери, комедії, стрічки в 3D

 

 

                        У фойє кінотеатру «Київ» працюють стенди учасників кіноринку

 

 

Українське кіно представлене 14-ма кінопроектами та двома стрічками в 3D

 

Сьогодні, 11 грудня, «Галеон кіно» провів коротке знайомство зі стрічкою Анатолія Матешка «Трубач». Детальна презентація, за словами представників компанії, відбулася в рамках кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю. Коли з фільмом познайомляться українські глядачі, наразі невідомо.

 

Ще один український проект представила Top Film Distribution - анімацію для сімейного перегляду «Бабай», режисером якої виступила Марина Ведмідь. Прокатна прем`єра роботи, в озвучуванні якої взяли участь українські актори Остап Ступка, Ірма Вітовська та інші, запланована на березень наступного року.

 

Напередодні Top Film Distribution презентувала комедію «Полярний рейс» Сергія Чекалова. Стрічка із передноворічним сюжетом, відзнята за участі російських акторів, виходить в прокат 12 грудня.  

 

Низку проектів, створених за державної підтримки, завтра, 11 грудня, представить Державне агентство України з питань кіно. Окрім «Трубача» наступного року в українському прокаті вийде більше десяти стрічок, частина з яких створена у копродукції: «Креденс» Валентина Васяновича, «Лука» Олександра Пархоменка (Україна-Білорусь), «Люби мене» Марини Ер Горбач (Україна-Туреччина), «F 63.9 - хвороба кохання» Дмитра Томашпольського та Олени Дем`яненко (Україна-Франція), «Це я» Анни Акулевич, «Зелена кофта» Володимира Тихого, «Поводир» Олеся Саніна, «Брати. Остання сповідь» Вікторії Трофіменко, «Плем`я» Мирослава Слабошпицького, «Хроніки» Івана Кравчишина,  «Толока» Михайла Іллєнка, 3D-хоррор «Синевир» Олександра та В'ячеслава Альошечкіних, та  «Київський торт» Олексія Шапарєва.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду